Is Chloesboutique Co betrouwbaar?

Is Chloesboutique Co betrouwbaar?

oplichters, er wordt niet geleverd 11 maanden geleden laarsjes besteld en betaald. Ondanks drie mails nooit wat gehoord of ontvangen. Eens kijken wat dat oplevert. één ding: besteld nooit bij Cloesboutique; het zijn oplichters!

Is Simenso betrouwbaar?

De webshop simenso.nl scoort een 3 op een schaal van 10. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je o.a. ook via WebshopChecker kunt lezen.

Is Gimora betrouwbaar?

Wat is de reviewscore van Gimora.nl? De gemiddelde reviewscore voor Gimora.nl is een 2.8. Deze score is een gemiddelde van reviews op 2.8 (trustpilot).

Is Hiptrender betrouwbaar?

Veel gestelde vragen over Hiptrender.nl De webshop Hiptrender.nl scoort een 4 op een schaal van 10. Er is dus ruimte voor verbetering, maar dit wil niet zeggen dat Hiptrender.nl per definitie onbetrouwbaar is. Deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen.

Wat is een betrouwbare webshop?

Kijk of er een keurmerk staat Controleer of de webshop is aangesloten bij keurmerken zoals Thuiswinkel Waarborg. Als dat zo is, dan weet je zeker dat je er betrouwbaar kan winkelen. Je checkt dit door naar het logo van een keurmerk te zoeken. Meestal staat zo’n logo helemaal bovenaan of onderaan de website.

Is Sanitino betrouwbaar?

De webshop sanitino.nl scoort een mooie 7 op een schaal van 10. Dat is een prima score, maar deze score is een hulpmiddel om de betrouwbaarheid van een webshop te bepalen. Controleer ook altijd de reviews en de keurmerk informatie die je o.a. ook via WebshopChecker kunt lezen.

Is UltraOnline NL betrouwbaar?

Het bedrijf UltraOnline NL is geverifieerd door ons. De webshop UltraOnline NL is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. UltraOnline NL is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). De reputatie van UltraOnline NL is positief te noemen.

Is Rhinocamera NL betrouwbaar?

Super service! Wat een super snelle en goede service bij Rhinocamera! Ik heb hier een tijdje terug de Sigma 35mm F1. 4 besteld en hier heb ik nog geen moment spijt van!

Is Belsimpel te vertrouwen?

Goede, betrouwbare webshop, met goede gebruiksvriendelijkheid. Mijn pakje werd helaas een dag te laat geleverd, maar verder niks te klagen. Ik had me telefoon opgestuurd om hem te laten maken.

Waar is Rhinocamera gevestigd?

Neem Rhinocamera. Het lijkt een keurige Nederlandse webwinkel in fotocamera’s, inclusief adres in Hengelo.

Is Mobiel NL te vertrouwen?

Ben altijd erg tevreden over het gemak en de betrouwbaarheid. Ook de communicatie is heel duidelijk en ook nu weer alles heel snel geregeld en superblij met mijn nieuwe telefoon! de shop geeft je duidelijkheid in welke mobiele abonnementen er zijn om van te kiezen. Daar heb ik niet zo zeer iets over te klagen.

Is Belsimpel tweedehands?

Je kunt ‘refurbished’ vertalen als ‘gereviseerd’. De refurbished toestellen die Belsimpel verkoopt vallen altijd onder de categorie ‘licht gebruikt’. Dit houdt in dat er wel wat gebruikersschade zichtbaar kan zijn, maar dat er geen gebarsten schermen of defecten zijn.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven