Is Desperados gezond?

Is Desperados gezond?

Darren Beale, bedenker van het gezonde biertje Barbell Brew’s, vertelt aan The Mirror dat het bier maar 92,4 calorieën bevat. Kijk maar naar Desperados, dat is op tequilabasis geproduceerd en ook dat noem je bier!” Zo zijn er nog meer ‘gezonde’ biertjes op de markt.

Waarom schuimlaag?

De schuimkraag op jouw bier bestaat voor een groot deel uit koolzuur dat tijdens het omhoog borrelen eiwitten oppikt. Deze eiwitten vormen een soort beschermlaag om de koolzuurbel. Dankzij deze beschermlaag heeft het koolzuur een langere levensduur dan je bijvoorbeeld bij frisdranken als cola of tonic ziet.

Wat is het beste pils?

Brand Pilsener won in de categorie ‘Blond: Pils’ de gouden medaille tijdens de Dutch Beer Challenge. Hiermee mag het pils uit Wijlre zich het beste pils van Nederland noemen dit jaar.

Is Desperados Nederlands?

Desperados werd voor het eerst in 1995 gebrouwen in Frankrijk door Brasserie Fischer te Schiltigheim bij Straatsburg. Deze brouwerij is sinds 1996 in handen van Heineken. Desperados wordt sinds 2012 ook in Nederland gebrouwen.

Hoeveel calorieën zitten er in Desperados?

Voedingswaarden

Soort Per 100 Milliliter
Energie 247 kJ (59 kcal)
Vet 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 6.3 g

Waarom moet je bier afschuimen?

“Het schuim werkt als beschermlaagje voor het bier. Omdat het niet in contact komt met zuurstof, blijft het langer fris en wordt de drinkbaarheid verhoogd. Dat komt ook doordat het schuim dat uit het glas loopt voor het serveren zuren en bitters afvoert die vrijkomen bij het tappen.

Wat is het populairste bier in Nederland?

BIERKAARTHeineken is veruit het meest getapte bier van Nederland in hotels, restaurants en cafés. Vooral in de Randstad is het groene flesje dominant. Richting de grenzen winnen merken als Grolsch (Twente) en Brand (Limburg).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven