Is er koopavond in Arnhem?

Is er koopavond in Arnhem?

Koopavond tot 21.00 uur. Koopzondag 12.00 – 17.00 / 18.00 uur.

Is er nog koopzondag in Arnhem?

Alle winkels in Arnhem mogen op zon- en feestdagen tussen 06.00 en 22.00 uur open zijn. In de binnenstad is het elke zondag koopzondag, maar winkeliers bepalen zelf of ze op zondag wel of niet opengaan.

Is het vandaag koopzondag in Doetinchem?

De winkels in de gemeente Doetinchem mogen elke zondag geopend zijn van 07.00 uur tot 22.00 uur. De winkels mogen niet geopend zijn op nieuwjaarsdag, eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Is er koopavond in Doetinchem?

Elke vrijdag In Doetinchem is het élke vrijdag koopavond en zijn de – meeste – winkels tot 20.00 en sommige zelfs tot 21.00 uur geopend! Genoeg tijd om te shoppen dus.

Heeft Apeldoorn koopzondag?

Alle winkels mogen in de gemeente Apeldoorn op zondag tussen 12.00 en 18.00 open. Dit geldt ook voor de meubelbranche, doe-het-zelf-zaken, tuincentra, autodealers en supermarkten. Winkeliers bepalen zelf of hun winkel op zon- en feestdagen open is.

Is het koopzondag in Deventer?

In Deventer is het elke zondag koopzondag. Winkeliers zijn niet verplicht om op de aangewezen koopzondagen de winkel te openen. Tijdens koopzondagen mogen winkels open zijn van 06.00 tot 22.00 uur.

Wat is leuker winkelen Arnhem of Nijmegen?

Als het gaat om klantvriendelijkheid die winkels en de horeca bieden, scoort Nijmegen zelfs hoger dan Arnhem (7,2 versus 7). Dat laatste geldt ook voor het horeca- en cultureel aanbod in de Waalstad. Nijmegen haalt een dikke 7. Qua sfeer en gezelligheid laat Nijmegen met een 7,4 Arnhem (7,2) eveneens achter zich.

Wat voor winkels zijn er in Arnhem?

Shoppen in Arnhem – 9 bijzondere winkels in Arnhem

  • Bos en Heij.
  • Pollmann.
  • Jones.
  • Woarst delicatessen.
  • Het colofon.
  • Fraenck & friends.
  • Spijkers & Spijkers.
  • Humanoid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven