Is het altijd warm in Ibiza?

Is het altijd warm in Ibiza?

De zomers op Ibiza zijn warm en droog. Er valt weinig regen tussen de maanden juni en september. In juli, augustus en september lopen de temperaturen op naar de 30ºC en is het genieten in zee met temperaturen tussen 25ºC en 27ºC. Zelfs in de winter dalen de temperaturen zelden onder het vriespunt.

Hoe warm is het in Ibiza in de winter?

Wat voor klimaat kan ik verwachten op Ibiza tijdens de wintermaanden? De winters op Ibiza zijn vrij mild, lage temperaturen komen bijna niet voor. De gemiddelde temperatuur is in de maanden december, januari en februari overdag zo’n 16 graden. In december kan het behoorlijk regenen.

Hoe warm is het in Ibiza in mei?

Gemiddeld is het maximaal 20°C in mei op Ibiza en minimaal rond de 18°C. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Er valt in mei op 7 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 24 Dagen droog op Ibiza.

Hoe is het weer in Ibiza september?

De gemiddelde temperatuur in Ibiza in september is 25° / 24° graden. Er zijn gemiddeld 11 dagen met regen in Ibiza in september. Het weer in Ibiza in september is Perfect. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Ibiza in september.

Hoe warm Ibiza oktober?

Voor wat betreft de temperatuur op Ibiza in oktober is er geen reden voor paniek. De temperaturen liggen namelijk alsnog gemiddeld rond de 20 graden en vaak uit de wind in de zon nog een stuk hoger.

Hoe warm is het op Ibiza in november?

De gemiddelde temperatuur in Ibiza in november is 19° / 17° graden. Er zijn gemiddeld 14 dagen met regen in Ibiza in november. Het weer in Ibiza in november is Goed. Er zijn gemiddeld 0 dagen met sneeuw in Ibiza in november.

Hoe warm is het in november in Ibiza?

Waar is het warm in de winter?

Top 10 winterzonbestemmingen

 1. Canarische eilanden. De Canarische eilanden zijn perfect voor wie niet ver wilt reizen.
 2. Gambia. Aan de westkust van Afrika ligt het prachtige Gambia.
 3. Australië Australië is eigenlijk de perfecte winterzonbestemming.
 4. Dubai.
 5. Curaçao.
 6. Kaapverdië
 7. Thailand.
 8. Miami (Verenigde Staten)

Waar is het mooi weer in mei?

10x zonzekere & warme bestemmingen in mei

 • Algarve.
 • Sicilië
 • Zuid-Spanje.
 • Griekse eilanden.
 • Marokko.
 • Canarische Eilanden.
 • Kaapverdië
 • Aruba, Bonaire & Curaçao.

Wat voor weer is het in oktober op Ibiza?

Voor wat betreft de temperatuur op Ibiza in oktober is er geen reden voor paniek. De temperaturen liggen namelijk alsnog gemiddeld rond de 20 graden en vaak uit de wind in de zon nog een stuk hoger. Voor mensen die niet goed tegen de hitte van het hoogseizoen kunnen is dit dus prima te doen.

Hoe is het weer in Ibiza in november?

Het weer in november in Ibiza is minimaal 17°C graden en maximaal 19°C graden. Het is de perfecte temperatuur om Ibiza te ontdekken zonder het te warm of te koud te hebben. Je kunt ongeveer de helft van de maand november regen verwachten in Ibiza. We verwachten deze maand ongeveer 8 tot 15 dagen regen.

Waar in Spanje het warmst in oktober?

1. Zuid-Spanje: de costa’s & Andalusië Het strand van Bolonia aan de Costa de la Luz. Hoewel het in het noorden van Spanje (bijvoorbeeld aan de Costa Brava) soms ook nog lekker is begin-oktober, is het in het zuiden bijna gegarandeerd warm: 22-23 graden aan de kust en 25 à 26 graden gemiddeld in het binnenland.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven