Is Hotspot Shield te vertrouwen?

Is Hotspot Shield te vertrouwen?

Mocht u gewoon gek zijn op Hotspot Shield, kunt u die natuurlijk ook kopen. Het is een razendsnelle, betrouwbare en veilige VPN. De meest gebruikte VPN ter wereld: Vertrouwd door meer dan 650 miljoen gebruikers. Maximale privacy: Het slaat geen logs op, dus u bent volledig anoniem.

Wat is VPN hotspot?

Een VPN zorgt ervoor dat je anoniem kan surfen zonder dat anderen (inclusief jouw telecomprovider) kunnen zien waar je online mee bezig bent. De webpagina’s die je bezoekt, de apps die je gebruikt, al je downloads en berichten blijven allemaal geheim. Je privacy wordt zo gegarandeerd, ook op je telefoon.

Waarom moet ik een VPN gebruiken?

Veilig internetten op openbare wifi-netwerken Op een publiek wifinetwerk kan de (wifi)netwerkbeheerder of een hacker je gegevens onderscheppen. Met VPN is je complete verbinding versleuteld zodat je veiliger kunt e-mailen, internetten of internetbankieren via wifi.

Is VPN nodig op iPhone?

Wanneer het over VPN verbindingen gaat hoor je vaak dat een VPN-verbinding alleen nuttig is als je met je een iPhone, iPad of Mac gebruikmaakt van een openbaar wifi-netwerk. Niets is echter minder waar. Ook onderweg op het mobiele netwerk of thuis is een VPN nuttig, want je identiteit wordt verborgen.

Hoe werkt Hotspot Shield?

Hotspot Shield staat je toe om anoniem torrents te downloaden op zowel alle besturingssystemen waarop de VPN geïnstalleerd kan worden. Met het Premium-account heb je eveneens ongelimiteerde data, dus kun je zo veel downloaden als je wilt. Pas wel op: dit is bij de gratis versie van Hotspot Shield dus niet het geval.

Waarom VPN op telefoon?

Veilig gebruikmaken van openbare wifi-netwerken Met een VPN kunt u de gevaren van openbare wifi-netwerken vermijden. Uw verbinding wordt versleuteld, waardoor derden niet meer kunnen zien wat u in het netwerk doet. Bij beide wordt uw IP-adres verborgen, maar een proxyserver maakt geen gebruik van versleuteling.

Wat doet VPN op iPhone?

Met een VPN kun je veilig en anoniem internetten op je iPhone en iPad. Ook kun je met een VPN beveiligd toegang krijgen tot een zakelijk netwerk. Of je gebruikt het om bijvoorbeeld buiten Europa naar Nederlandse tv en streaming videodiensten te kijken.

Is VPN nodig in Nederland?

Als je bijvoorbeeld vanuit het buitenland gebruik wilt maken van uitzendinggemist.nl zul je merken dat dat niet lukt: dat mag alleen vanuit Nederland. Je hebt hier overigens wel een VPN-provider voor nodig met servers in Nederland, zoals bijvoorbeeld NordVPN of ExpressVPN. Links: direct verbonden, geen toegang.

Wat betekent VPN op mijn telefoon?

Met een virtueel particulier netwerk (VPN) op uw mobiele telefoon kunt u zowel thuis als op een openbaar wifi-netwerk uw onlineprivacy waarborgen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven