Is Memphis Depay Marokkaan?

Is Memphis Depay Marokkaan?

Depay heeft een Ghanese vader en Nederlandse moeder. Hij gebruikt als shirtnaam ‘Memphis’ omdat hij geen goede band en contact heeft met zijn vader, die van zijn moeder scheidde toen hij vier jaar oud was.

Hoe lang is Memphis Depay?

1,76 m
Memphis Depay/Lengte

Waar speelt de Paay?

FC Barcelona#9 / Aanvaller
Nederlands voetbalelftal#10 / Aanvaller
Memphis Depay/Huidige teams

Waarom het Sallandse dorpje Heeten rust geeft aan Memphis Depay en zijn moeder Cora?

Waarom het Sallandse dorpje Heeten rust geeft aan Memphis Depay en zijn moeder Cora. Bijzonder noemt Cora Schensema de relatie met haar zoon Memphis Depay. Mede dankzij een boerderij in Heeten die de voetballer van het Nederlands elftal vijf jaar geleden voor zijn moeder heeft gekocht.

Waar komt Memphis De Paay vandaan?

Moordrecht
Memphis Depay/Geboorteplaats

Is Depay Moluks?

Memphis Depay is sinds gisteren de duurste voetballer uit de Eredivisie. 21 jaar geleden werd hij geboren in Moordrecht, als zoon van een Nederlandse moeder en een Afrikaanse vader.

Hoe lang is Matthijs de Ligt?

1,89 m
Matthijs de Ligt/Lengte

Wat kost Depay?

De Nederlandse voetballer ontvangt dan ook een lucratief salaris bij zijn huidige werkgever Olympique Lyon. De Fransen betalen Memphis Depay zo’n 4.186.000 euro per jaar. Dit is bijna 350 duizend euro per maand. Per week verdient Memphis een solide 80.500 euro en per dag is dit 16.100 euro.

Hoeveel kost Depay?

Waarom staat er Memphis op het shirt van Depay?

Jeugd. De reden hiervoor is zijn familie, vooral zijn vader. Memphis werd in 1994 geboren in Moordrecht, zijn vader vertrok kort na zijn geboorte en de voetballer heeft hem daarna nooit meer gezien. ‘Hij heeft het niet verdiend om achterop mijn shirt te staan,’ aldus Memphis.

Waar woont de moeder van Memphis Depay?

De woonboerderij staat in Heeten, een dorpje waar de moeder van Memphis Depay goed tot rust kan komen. De reden dat hij ze uitgerekend in dit dorp wilde wonen, is omdat ze zo dichtbij haar vriend kan zijn. De luxe woonboerderij heeft een oppervlakte van 285 vierkante meter en een rieten dak.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven