Is Saar een populaire naam?

Is Saar een populaire naam?

Aantallen en varianten Saar De naam is vanaf 2001 in razend tempo populair geworden. Waar in 2008 87 meisjes de naam kregen, werd Saar in 2020 maar liefst 474 keer als babynaam gekozen. Inmiddels staat de naam in de top 20 van populairste meisjesnamen. Ongeveer 1.000 vrouwen heten Saartje, de verkleinvorm van Saar.

Hoe vaak komt de naam RIV voor?

De naam Riv komt nog weinig voor in Nederland. In 2006 is de naam voor het eerst hier gegeven. Sindsdien wordt Riv wel steeds populairder. In 2017 werden 47 jongens Riv genoemd.

Welke namen worden er aan de Bijbel gegeven?

Veel populaire namen komen uit de Bijbel of zijn afgeleid van een Bijbelse naam. Om er een paar te noemen: Sem, Sara, Adam, Lucas en Eva….Jongensnamen

  • Aaron. Aaron betekent Arabisch licht, hoge berg en bode.
  • Abel. Abel betekent adem, damp en trots.
  • Abraham.
  • Adam.
  • Benjamin.
  • Boaz.
  • Daniel.
  • David.

Wat betekend de naam River?

River is een Engelse unisexnaam die ‘rivier’ betekent.

Welke namen passen bij Saar?

De naam Saar is gemiddeld over de afgelopen jaren minder populair geworden. Alternatieven en suggesties bij Saar: Sarah,Saartje,Saan,Saara,Saare,Sahar,Samar,Sanar,Star,Noor,Tess,Juul,Suus,Roos,Fien,Lot,Isa..

Hoe vaak komt de naam Sara voor?

Aantallen en varianten Sara Ruim 15.000 vrouwen en meisjes dragen deze naam. De naam steeg na 1990 sterk in populariteit. Meestal wordt hij als eerste naam gegeven. Sara staat al minstens 10 jaar in de top-20 van populaire meisjesnamen en heeft vanaf 2013 een vaste plek in de top-10.

Welke naam past bij RIV?

Reacties bij Riv Alternatieven en suggesties bij Riv: Ria,Rie,Riev,Rif,Rim,Rin,Rio,Ris,Liv,Mae,Nova,Noor,Jade,Lou,Flo,June..

Wat betekent de naam riff?

Riff is een jongensnaam, die ook weleens aan meisjes wordt gegeven. De betekenis bij deze naam verwijst naar het woord ‘riff’, wat de herhalende melodie in een nummer is.

Welke naam betekent godsgeschenk?

Theo is afgeleid van Theodorus. Theodorus is een Griekse naam met de betekenis ‘Godsgeschenk’. Er zijn diverse heiligen met deze naam, maar desondanks komt Theodorus pas sinds ongeveer de 17e eeuw in Nederland voor.

Is River een meisjesnaam?

River is een Engelse jongens- en meisjesnaam. Het betekent `rivier`.

Welke naam past bij Luus?

Alternatieven en suggesties bij Luus: Luuz,Juul,Saar,Lot,Soof,Fien,Lou,Noor,Pien..

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven