Is telefoon met abonnement goedkoper?

Is telefoon met abonnement goedkoper?

Conclusie. Over het algemeen ben je voordeliger uit met een losse smartphone en een sim-only abonnement. Opvallend: bij de provider ben je vaak veel meer kwijt voor een los toestel dan bij een belwinkel. Het prijsverschil kan oplopen tot wel 50%.

Waarom telefoon met abonnement goedkoper?

Ook een groot voordeel aan een telefoon met abonnement is dat je de telefoonprijs niet in één keer hoeft te betalen. Je bent soms wel iets goedkoper uit met een los toestel als je een sim only abonnement afsluit bij een budget provider. Lebara en Youfone bieden voor erg scherpe prijzen sim only abonnementen aan.

Waarom is mobiel NL zo goedkoop?

De reden je in sommige gevallen bij externe retailers als Mobiel.nl iets goedkoper uit bent heeft te maken met de toestelprijzen. Een bedrijf als Mobiel.nl kan soms net even tegen iets ander voorwaarden toestellen inkopen, dat komt omdat deze internationaal opereren. Dat zie je dan op die manier terug.

Kan ik een los toestel kopen bij KPN?

Bij KPN kun je alleen een los toestel in de KPN-winkel kopen. Ook kun je een los toestel bij de Mediamarkt kopen.

Waarom telefoons vaak weer duurder zijn zonder abonnement?

Er zijn diverse redenen te verzinnen waarom je dat niet zou willen. Ten eerste kan een telefoon stukgaan als een abonnement nog lang niet is afgelopen, of je hebt alleen een abonnement via werk en je kunt dus geen gebruik maken van het voordeel.

Waarom is het via Belsimpel goedkoper?

Bij Belsimpel is dat niet zo. We kopen toestellen goedkoper in dan de provider en dat voordeel gaat direct naar jou. Daarnaast zijn we efficiënter waardoor onze kosten per verwerkte bestelling lager zijn. Op die manier kunnen we onze producten goedkoper aanbieden dan providers.

Is de site Mobiel NL betrouwbaar?

Via Mobiel.nl een abonnement verlengd en een nieuwe telefoon gekocht. Medewerker zeer behulpzaam met de afwikkeling hiervan en het toestel binnen twee dagen ontvangen. Alles conform afspraak verlopen, helemaal prima!

Welke telefoons verkoopt KPN?

Nog meer topmerken bij KPN

  • 5G.
  • iPhone 13.
  • iPhone 13 mini.
  • iPhone 13 Pro.
  • iPhone 13 Pro Max.
  • iPhone 11.
  • Samsung Galaxy S21.
  • Samsung Galaxy S20 FE.

Wat is Hussel van KPN?

KPN Hussel. Dat is Internet, TV, Mobiel en Entertainment altijd op jouw manier. Jij kiest wat je nodig hebt en wat niet. Combineer je Internet en Mobiel, dan krijg je Husselkorting.

Waarom is verlengen duurder dan een nieuw abonnement?

Soms kan het zo zijn dat het contract wat je nu hebt, voordeliger is dan te verlengen. Dit kan komen omdat je voorheen gebruik hebt gemaakt van een actie. Het kan dan ook zijn, dat de huidige acties dit niet kan overtreffen. Onze abonnementen zijn in de afgelopen 2 jaar veranderd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven