Is Zalon gratis?

Is Zalon gratis?

Je betaalt €9,95 servicekosten per box. Zodra je een of meer items uit de box houdt, nemen wij de servicekosten voor deze box op ons. Dat geldt ook voor afgeprijsde of reguliere items die minder dan €9,95 kosten.

Wat is een online stylist?

Het concept werkt als volgt: je vult bij een kledingmerk online een checklist in. Je geeft aan welke kleuren je graag draagt, welke merken favoriet zijn, of je graag bloesjes draagt of juist niet. Vervolgens stelt een ‘personal stylist’ een box voor je samen met verschillende kledingsetjes.

Wat kost Bundleboon?

Wat is de prijs van een Bundleboon box? Je gepersonaliseerde box bevat ongeveer 10-12 items die met elkaar kunnen worden gecombineerd. De prijs per item varieert tussen € 15 – € 60, afhankelijk van zowel de kledingmaat als de merken. We vragen een styling fee van € 9.95 per box.

Wat kost een Kledingstyliste?

Wat kost een kledingadvies en kleuradvies?

Omschrijving Tijdsduur (in uren) Prijs (per persoon)
Online kledingadvies op maat n.v.t. € 79,00
Uitgebreid Kleuradvies OF stijladvies 3 personen (incl. kleurenpas OF stijlpas) 2,5 € 95,00
Uitgebreid Kleuradvies OF stijladvies 2 personen (incl. kleurenpas OF stijlpas) 2 € 110,00

Wat zit er in een Zalon-box?

Het fijne hieraan is dat Zalon stylisten in dienst heeft die kleding voor je uitzoeken. Zij kijken naar je lengte, gewicht,… en nog veel meer andere parameters die je zelf ingeeft….

  • groene vest (had al zoiets)
  • blauwe blouse (had ik ook al ongeveer)
  • geklede joggingbroek (te groot)
  • gestipte jurk.
  • blauwe doorschijnende jurk.

Is Zalon van Zalando?

Zalon is de personal shopping service van Zalando. Op basis van een vragenlijst die de klant online invult, gaat één van de stylisten aan de slag met een persoonlijk stylingadvies. Klanten kunnen ook foto’s van zichzelf of hun favoriete style uploaden om zo hun wensen en voorkeuren aan de stylist uit te leggen.

Wat doet een stylist?

Een stilist of stylist, is iemand die zich bezighoudt met het uiterlijk voorkomen van mensen die in het openbaar optreden. De mensen die door een stylist geadviseerd worden kunnen bijvoorbeeld zijn: acteurs bij het kiezen van een geschikt kostuum voor hun rol. fotomodellen tijdens een fotoshoot.

Wat betekent styling?

styling – Zelfstandignaamwoord 1. vormgeving zowel van zaken als personen ♢ Zo’n smartphone-strafkamp klinkt nuttig, maar de 3310 is vooral een pr-truc.

Wat kost een kleuradvies?

Wat kost een interieurstylist?

Soort interieuradvies Gemiddelde prijs per ruimte, incl. btw
Kleuradvies € 50
Basis interieuradvies € 200 – € 400
Uitgebreid interieuradvies, inclusief aankoopadvies en materiaalkosten € 650 – € 950

Hoe kan ik personal shopper worden?

De Personal Shopper heeft vaak een opleiding op het gebied van mode gedaan. Deze opleidingen worden meestal op MBO en HBO-niveau aangeboden en duren twee tot vier jaar.

Wat is een Zalon-box?

Je vult online wat vragen in, selecteert een paar beelden die jouw smaak laten zien, je vinkt jouw maten aan, jouw wensen en wat je vooral niet wil en dan gaat een styliste aan de slag met jouw Zalon-box. Je krijgt dan kledingitems thuisgestuurd en dan mag je zelf beslissen wat je wil houden.

Wat is Zalon van Zalando?

Zalon is de kledingbox van Zalando die speciaal voor jou wordt samengesteld door een professionele stylist. Door een uitgebreide vragenlijst weet de stylist precies wat jij wil en voor welke gelegenheden je iets zoekt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven