Kan de overheid het internet uitzetten?

Kan de overheid het internet uitzetten?

Internetcensuur kan worden toegepast door overheden die zo willen voorkomen dat de bevolking toegang krijgt tot bepaalde informatie. Overheden die geen controle hebben over deze websites kunnen desondanks proberen de site ontoegankelijk te maken, bijvoorbeeld via een zwarte lijst of een internetfilter.

Hoe zal het internet der dingen verder kunnen evolueren?

In een mogelijke toekomst zullen door mensen bediende computers (desktops, laptops, tablets, smartphones) in de minderheid zijn op het internet. De meerderheid van de internetgebruikers zal in deze toekomstvisie bestaan uit semi-intelligente, “slimme” apparaten.

Welke apparaten verzamelen gegevens van sensoren?

IoT-apparaten leggen met behulp van sensoren data uit hun omgeving vast. Dit kan een eenvoudige parameter zijn, bijvoorbeeld de temperatuur, maar ook een complexe realtime videofeed. . De data delen.

Is internet vrij?

Internetaanbieders moeten u vrij en open toegang bieden tot het internet. Zij mogen internetdiensten, websites of apps niet zomaar blokkeren. Of meer kosten vragen voor het gebruik van bepaalde websites of apps.

Wat moet de overheid doen om veilig internetten te garanderen?

U kunt de volgende eenvoudige dingen doen om veiliger online te zijn:

  • update uw software regelmatig;
  • beveilig uw draadloze bedrijfsnetwerk met een wachtwoord;
  • maak afspraken met medewerker over gebruik van social media en eigen apparatuur;
  • maak een zorgvuldige afweging over het gebruik van een cloud-dienst.

Hoe werkt het Internet der dingen?

Kort samengevat werkt het Internet of Things vooral via de sensoren die op de aangesloten smart devices zijn geplaatst. Deze verzamelen een heleboel gegevens en sturen alles via een mobiele- of wifi-verbinding door naar een zogenaamd online IoT-platform.

Hoe werkt the Internet of Things?

Het Internet of Things, of IoT, is een term die gebruikt wordt voor het netwerk van apparaten die op het internet zijn aangesloten om gegevens te verzamelen en uit te wisselen. Ze verzenden vaak gegevens naar servers voor Cloud computing, waar het vervolgens wordt geaggregeerd en geanalyseerd.

Hoe werkt the internet of things?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven