Kan geen bestanden meer openen?

Kan geen bestanden meer openen?

Als je een bestand niet kunt openen, kan dit een van de volgende redenen hebben: Je hebt geen rechten om het bestand weer te geven. Je bent ingelogd bij een Google-account dat geen toegangsrechten heeft. De juiste app is niet op je telefoon geïnstalleerd.

Kan geen bestanden openen in Gmail?

Wanneer je een e-mail met bijlagen ontvangt, kun je een kopie van de bijlage downloaden naar je apparaat….Bijlagen kunnen niet worden geopend of gedownload

  • Ga op je computer na of je een ondersteunde browser gebruikt.
  • Schakel eventuele browserextensies één voor één uit.
  • Maak je browsercache leeg en wis cookies.

Kan geen Office bestanden openen?

Probeer de volgende suggesties:

  • Controleer de bestandsmachtigingen voor het document of station.
  • Zorg ervoor dat er voldoende vrije geheugen- en schijfruimte beschikbaar is.
  • Open het bestand met de tekstherstelconverter. (C:\Gebruikers …\test.docx)

Kan documenten in OneDrive niet openen?

Zorg ervoor dat onedrive wordt uitgevoerd en probeer het opnieuw. Files on demand functie: Bestanden met een wolkje ernaast staan alleen opgeslagen in de cloud, als je deze aan klikt moet OneDrive in office of op je systeem zijn aangemeld. Voordat je het bestand kan openen.

Waarom kan ik geen bijlage openen?

Als je probeert een bijlage te downloaden, zie je misschien een foutmelding, zoals: Bijlage staat niet-geverifieerde scripts toe: We kunnen niet bevestigen of de bijlage veilig kan worden geopend. Als je de bijlage opent, bestaat de kans dat er schadelijke software wordt uitgevoerd op je computer of apparaat.

Kan geen bestanden openen in Outlook?

Open e-mailbijlagen probleemloos in Outlook

  • Kies in Outlook voor Extra, Opties.
  • Selecteer de bestandsextensies van de bestanden die u ongestoord wilt kunnen opslaan en openen en verplaats deze met behulp van de knop Move naar de rechterlijst met toegestane items.
  • Klik op OK en start Outlook opnieuw op.

Kan Word niet openen op telefoon?

Waarom kan ik mijn bestand niet openen in Word op een mobiel apparaat? Hebt u problemen met het openen van een bestand? Dit is waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund door Word. Zoek uw apparaat en controleer de tabel om te zien of dit het geval is.

Waarom kan ik docx niet openen?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DOCX niet kunt openen is bizar – geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma’s van de DOCX lijst die je op deze blad kan vinden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven