Kan geen plaatjes toevoegen in iTunes?

Kan geen plaatjes toevoegen in iTunes?

Om zelf artwork toe te voegen moet je iTunes openen en naar je muziekbibliotheek navigeren. Selecteer één of meer nummers waarvoor je artwork wilt toevoegen, en klik op Archief > Toon info. Klik op Illustraties en kies Voeg illustratie toe. Kies vervolgens een afbeelding en klik op Open.

Waar vind je voorkeuren in iTunes?

Gebruik in iTunes op je pc het paneel ‘Algemeen’ in het voorkeurenvenster van iTunes om bijvoorbeeld een naam voor de bibliotheek op te geven, aan te geven hoe lijsten worden weergegeven en importinstellingen te kiezen. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je ‘Bewerken’ > ‘Voorkeuren’ en klik je op ‘Algemeen’.

Waar vind ik de iTunes bibliotheek?

Je kunt ervoor zorgen dat de map ‘iTunes’ alle bestanden in je bibliotheek bevat, zodat je de bibliotheek eenvoudig naar een nieuwe computer kunt verplaatsen. Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Bibliotheek ordenen’ in iTunes op je pc.

Waar staan de foto’s in iTunes?

Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster. Klik op ‘Foto’s’.

Waar is iTunes op mijn Mac?

Op een Mac Als u uw Mac bijwerkt naar macOS Catalina of hoger, kunt u uw iTunes-mediabibliotheek openen in de Muziek-app, de Apple TV-app, de Boeken-app en de Podcasts-app. Als u uw iPhone, iPad of iPod touch handmatig wilt herstellen of synchroniseren, of er een reservekopie van wilt maken, gebruikt u de Finder.

Kan geen fotos van iPhone naar computer zetten?

Gebruik de Foto’s-app voor Windows:

 1. Sluit de iPhone met een kabel aan op de PC.
 2. Open iTunes versie 12.5.1 of nieuwer.
 3. Open de Windows-app Foto’s.
 4. Kies Importeren.
 5. Selecteer de iPhone en klik op Alles selecteren.
 6. Bevestig met Importeren.

Hoe verwijder je alle muziek van iTunes?

Op een iPhone, iPad of Android-telefoon houdt u het item dat u wilt verwijderen ingedrukt. Tik of klik op ‘Verwijder’. Kies ‘Verwijder’ of ‘Verwijder download’ in het menu dat wordt weergegeven. U kunt ook ‘Verwijder uit bibliotheek’ kiezen om het item te verwijderen van alle apparaten die u met Apple Music gebruikt.

Hoe verwijder ik dubbele nummers uit iTunes?

Kies in iTunes op je pc een optie (zoals ‘Muziek’ of ‘Films’) uit de keuzelijst linksbovenin en klik vervolgens op ‘Bibliotheek’. Selecteer een onderdeel en voer een van de volgende stappen uit: Alle exemplaren van een onderdeel in je bibliotheek zoeken: Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Dubbele onderdelen tonen’.

Kan geen plaatjes toevoegen in iTunes?

Kan geen plaatjes toevoegen in iTunes?

Om zelf artwork toe te voegen moet je iTunes openen en naar je muziekbibliotheek navigeren. Selecteer één of meer nummers waarvoor je artwork wilt toevoegen, en klik op Archief > Toon info. Klik op Illustraties en kies Voeg illustratie toe. Kies vervolgens een afbeelding en klik op Open.

Waar staat de Muziek van iTunes?

Je bestanden in de map ‘iTunes’ verzamelen Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Bibliotheek ordenen’ in iTunes op je pc. Selecteer ‘Bestanden verzamelen’. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de map ‘iTunes’ geplaatst.

Kan ik Muziek van iTunes op een USB stick zetten?

Een reservekopie maken van uw bibliotheek en mediabestanden

 1. Stop iTunes.
 2. Zoek de map ‘iTunes’ op.
 3. Klik met de rechtermuisknop op de map ‘iTunes’ en kies vervolgens ‘Kopiëren’.
 4. Ga naar uw externe harde schijf, klik op de rechtermuisknop en kies ‘Plakken’.

Hoe Muziek uit iTunes kopieren?

Bestanden met iTunes kopiëren tussen je pc en mobiele apparaten

 1. Sluit het apparaat aan op de computer.
 2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
 3. Klik op ‘Bestandsdeling’.
 4. Selecteer in de lijst aan de linkerkant de app op je apparaat waaruit of waarnaar je een bestand wilt kopiëren.

Hoe iTunes overzetten naar nieuwe computer?

Je iTunes-bibliotheek naar een andere computer verplaatsen

 1. Kies ‘Bestand’ > ‘Bibliotheek’ > ‘Bibliotheek ordenen’ in iTunes op je pc.
 2. Selecteer ‘Bestanden verzamelen’. De bestanden blijven op de oorspronkelijke locatie staan. Van deze bestanden wordt alleen een kopie in de map ‘iTunes’ geplaatst.

Hoe open ik iTunes op mijn pc?

Op een pc. Als iTunes niet op de computer is geïnstalleerd, downloadt u iTunes uit de Microsoft Store (Windows 10). U kunt de nieuwste versie van iTunes ook downloaden van de Apple website. Er zijn een aantal manieren om bij te werken, afhankelijk van welke versie van iTunes u hebt.

Kun je muziek van Spotify op een USB stick zetten?

Nee, dat kan niet. De nummers die je bij Spotify downloadt kan je alleen afspelen op het apparaat waarmee je ze downloadt. Ze worden gecodeerd opgeslagen op je telefoon/tablet etc, en zijn niet te gebruiken om ergens anders op af te spelen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven