Kan ik boeken lenen bij de Bibliotheek?

Kan ik boeken lenen bij de Bibliotheek?

Als lid van de Bibliotheek kun je van alles lenen: boeken, e-books, luisterboeken, films, games. Bovendien kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten.

Hoe lever je een boek in bij de Bibliotheek?

Je kunt geleende boeken of andere materialen inleveren via de selfservicebalie in de bieb. Is de bieb gesloten? Lever je boeken dan in bij de inleverbus (Let op: Bibliotheek Neude en Bibliotheek Waterwin hebben geen inleverbus!).

Hoeveel boeken mag je lenen online bibliotheek?

Met een Compleet abonnement van de online Bibliotheek leen je maximaal 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk. Elk boek staat drie weken op je boekenplank.

Hoeveel boeken staan er in een Bibliotheek?

Hoeveel boeken mag ik lenen? Met een BoekStart-abonnement of een jeugdabonnement mag je maximaal 15 materialen gelijktijdig in leen hebben. Heb je een standaard abonnement, dan geldt er een maximum van 10 materialen.

Hoe lever je boeken in?

Hoe kan ik mijn boeken inleveren?

  1. Check wanneer en waar je moet inleveren.
  2. Zoek je boeken bij elkaar.
  3. Verwijder het kaftpapier en persoonlijke papiertjes.
  4. Neem je inleverformulier of inlevernummer (staat op je formulier) mee.
  5. Lever je boeken in bij een van onze medewerkers tijdens de inleverdag op school.

Wat is de boete bij de Bibliotheek?

Bij boetes gelden de volgende tarieven: € 0,20 per dag voor gewoon materiaal. € 0,50 per dag voor Sprinters. Voor al het materiaal geldt een maximumboete van € 5,00 per item.

Welke boeken staan op Kobo plus?

Aanbod e-books Kobo Plus heeft de grootste collectie Nederlandstalige e-books. Er is keuze uit bijna 400.000 boeken. Op de website van Bol.com kun je zien dat er zo’n 60.000 Nederlandstalige titels zijn. Kobo Plus heeft een groter aanbod dan de bibliotheek.

Hoeveel boeken kan ik lenen Bibliotheek Den Haag?

Per pas verschilt het aantal titels dat u kunt lenen. E-books: maximaal 10 jeugd e-books per drie weken en 6 e-books per jaar voor ‘Lezen voor je lijst’.

Hoeveel boete per dag bibliotheek?

Kan ik boeken lenen bij de bibliotheek?

Kan ik boeken lenen bij de bibliotheek?

Als lid van de Bibliotheek kun je van alles lenen: boeken, e-books, luisterboeken, films, games. Bovendien kun je meedoen aan allerlei leuke activiteiten.

Hoe leen je een boek bij de bibliotheek?

Je kunt e-books op twee manieren lenen: direct in de online Bibliotheek-app, of via onlinebibliotheek.nl.

  1. E-books lenen in de app. Een e-book lenen in de online Bibliotheek-app is eenvoudig. Zie je een boek dat je wilt lenen, dan druk je op de cover.
  2. E-books lenen op de website. Je kunt ook e-books lenen via onze website.

Hoe lang mag je een boek lenen van de bibliotheek?

OpenHoelang mag ik de materialen lenen? Heb je een BoekStart-abonnement, een jeugdabonnement of een standaard abonnement, dan is de leentermijn 4 weken. Als je een plusabonnement hebt, dan mag je materialen 8 weken lenen.

Wat is de functie van een bibliotheek?

De vijf functies van de openbare bibliotheek Kennis en informatie ter beschikking stellen. Ontwikkeling en educatie bieden. Lezen bevorderen en het laten kennismaken met literatuur. Kennis laten maken met kunst en cultuur.

Hoe werkt het als je een e boek besteld?

E-books worden in principe nooit afgedrukt, maar worden uitsluitend digitaal op een scherm getoond. Dit kan het beeldscherm van een computer zijn, maar ook een speciaal daarvoor ontworpen apparaat: een e-reader. Ook mobiele telefoons en tablets lenen zich uitstekend voor het weergeven van e-books.

Kan ik boeken lenen zonder pas?

Nee, je moet lid worden/zijn. Wel kun je van een vriend/vriendin een bibliotheekboek lenen, maar dat zal je wel niet bedoelen. Er zijn misschien nog scholen met een eigen bibliotheek, daar kunnen de regels anders zijn.

Hoe leen ik een ebook bij de bibliotheek Belgie?

Zo werkt het: 1) Download de app via de Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies in het keuzemenu voor België – E-boeken Vlaanderen en Brussel – de Bib. 2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.

Hoe word je lid van een bibliotheek?

Hoe word ik lid? Lid worden doe je bij je lokale bibliotheek. Zoek hieronder bibliotheken in jouw buurt en bekijk daar de verschillende abonnementen en tarieven.

Hoe lang duurt reservering bibliotheek?

Per e-mail ontvang je bericht als je reservering klaarstaat. Als je de gereserveerde materialen niet binnen 8 dagen ophaalt, wordt er € 1,- in rekening gebracht.

Hoeveel luisterboeken lenen bibliotheek?

Hoeveel luisterboeken mag ik lenen? Met een Compleet abonnement kun je het hele jaar luisterboeken lenen, zolang je er niet meer dan 10 tegelijk op je boekenplank hebt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven