Kan ik internetten zonder provider?

Kan ik internetten zonder provider?

Diensten zonder kabels Ook internet kun je thuis via het mobiele netwerk ontvangen. Bijvoorbeeld met T-Mobile 4G voor Thuis en KPN Internet Buitengebied 4G. Deze opties zijn wel duurder, dus voor de lange termijn kan het verstandiger zijn om zelf voor een nieuw aansluitpunt te betalen.

Heb je een abonnement nodig voor een router?

Je hebt een 4G-simkaartje nodig, ook al wordt er soms nog gerept over een 3G-netwerk. Maak je niet ongerust: een 3G-simkaartje (als je die nog kunt krijgen) werkt op je 4G Mifi-router.

Hoe werkt een draagbare WiFi zonder contract?

Hoe werkt een MiFi router? Een MiFi router werkt op basis van een SIM-kaart, zoals bijvoorbeeld de SIM-kaarten van Internet on Demand. De SIM-kaart maakt verbinding met het netwerk van uw provider, net als bij uw smartphone. In de router zit vervolgens een WiFi zender die automatisch een draadloos netwerk op zet.

Is KPN aansluiting verplicht?

U bent niet verplicht om een telefoonaansluiting te nemen, echter dient er in de woning wel een Israpunt te liggen van KPN. Indien er geen aansluiting is, dan werkt het internet ook niet. ADSL ofwel Internet gaat over de telefoonlijn van KPN. Een KPN monteur wat betreft het maken van een Israpunt is niet gratis.

Wat kost internet op je mobiel zonder abonnement?

Als je databundel op is betaal je € 0,10 per MB. Wil je dat niet? Dan kun je het Dataplafond activeren (via Mijn Youfone), dit kost € 0,50 extra per maand. Als je dan de limiet bereikt kun je niet verder internetten….Over je Youfone internetbundel heen.

Bundel Kosten Prijs per MB
1 GB € 7,50 € 0,0075
2 GB € 10,00 € 0,005

Wat zijn de kosten van mifi?

Met zo’n mifi-abonnement ben je zorgeloos online via het mifi-modem. Bij T-Mobile kun je allerlei mifi-abonnementen nemen: 1 GB per maand: vanaf € 12,50 per maand. 5 GB per maand: vanaf € 17,50 per maand.

Wat heb ik nodig voor mifi?

Om met de Mifi router een werkend Wifi netwerk op te kunnen zetten heb je wel een Simkaart met data abonnement nodig. Dit kan een Data only of een Sim only abonnement zijn. In de meeste gevallen ben je met een Sim only abonnement beter af omdat er nog weinig providers zijn die data only abonnementen aanbieden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven