Kan ik mijn mobiele nummer veranderen?

Kan ik mijn mobiele nummer veranderen?

Natuurlijk kun je je mobiele nummer wijzigen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een nieuw nummer op je simkaart wil aanvragen. Je hoeft dus niet te wachten op een nieuwe simkaart, en je kunt je abonnement tussendoor gewoon blijven gebruiken. Aan een nieuw nummer zijn kosten verbonden.

Kan ik mijn telefoonnummer veranderen KPN?

Het snelste is bellen naar de klantenservice. Je krijgt dan direct gratis een nieuw nummer. Je oude nummer kun je daarna niet meer terugkrijgen, de keuze is definitief en onherroepelijk! De klantenservice is gratis te bellen via 1200 met je mobiel of 0800-0402 met elke NL telefoon.

Hoe wijzig ik mijn abonnement bij KPN?

Dan kun je jouw uitbreiding van het abonnement op een andere manier aan KPN doorgeven. Namelijk via de chat of per telefoon. Kies een onderwerp. Bellen is mogelijk via 0800-0402.

Wat meenemen bij verhuizing KPN?

KPN maakt het je makkelijk en regelt samen met jou je verhuizing van je KPN producten.

  • Je kunt je verhuizing aan ons doorgeven van 3 maanden voor de verhuizing tot 2 weken van tevoren.
  • Zodra je je verhuizing hebt doorgegeven, kun je je pakket niet meer aanpassen, dus hou hier rekening mee bij het doorgeven.

Kan ik mijn nummer veranderen T Mobile?

Wil je je telefoonnummer wijzigen, neem dan contact met ons op om een ander telefoonnummer aan te vragen. Of gaat je vraag over nummerbehoud? Voicemailberichten van het oude nummer komen te vervallen. Facturen van het oude nummer zijn niet meer te zien via My T-Mobile.

Hoeveel kost het om je nummer te veranderen?

Een nieuw telefoonnummer kost € 5,-. Deze kosten worden in rekening gebracht op je factuur of in mindering gebracht op je beltegoed. Het is niet mogelijk om zelf een telefoonnummer uit te kiezen.

Kan ik MijnKPN abonnement verlagen?

Een abonnement kan je één keer per maand kosteloos verhogen of terugzetten naar het abonnement wat je hebt afgesloten. Heb je een Hussel mobiel abonnement dan kun je ook het abonnement lager zetten dan wat je hebt afgesloten.

Hoe zet ik mijn abonnement op een andere naam?

Bij alle providers geldt dat alleen het abonnement zelf kan worden overgenomen. Heb je een toestel, en heb je ook daarvoor een abonnement lopen (een zogeheten ’toestelbundel’), dan moet eerst het volledig toestelkrediet worden afgelost, voordat het telefoonabonnement kan worden overgezet op naam van iemand anders.

Hoelang duurt verhuizing KPN?

In beide gevallen moet u rekening houden met een levertijd van minimaal 3 weken. U moet de verhuizing dus tijdig doorgeven aan KPN en als u overstapt naar een nieuwe provider dan heeft deze ook ongeveer 3 weken nodig om alles op tijd te activeren. Zorg dat u dus op tijd bent anders zit u tijdelijk zonder internet.

Wat kost verhuizen KPN?

Een verhuizing is gratis als op de dag van afsluiting het nieuwe adres aangesloten kan worden. Er dient een daadwerkelijke verbinding te zijn. Heb je een gat in de tijd dan wordt verhuizen van bestaand abonnement onmogelijk, want er is geen aansluiting om op te leveren.

Kan ik een nieuw nummer aanvragen?

Een nieuw nummer krijgen kan op verschillende manieren. Je kunt een nieuwe herlaadkaart kopen, dan heb je meteen een nieuw nummer en behoud je het oude nummer op de oude simkaart. Je kunt ook bij sommige providers, zoals bijvoorbeeld Mobile Vikings, een nieuw nummer aanvragen en deze op dezelfde simkaart zetten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven