Kan ik PayPal gebruiken als creditcard?

Kan ik PayPal gebruiken als creditcard?

De PayPal Debit Card is een prepaid creditcard van PayPal. Met de PayPal debit card kan je het tegoed op je PayPal rekening gebruiken overal waar je met een creditcard kunt betalen.

Heb ik PayPal nodig?

Je moet je aanmelden met een e-mailadres om PayPal te gebruiken. Je betaalt met je bankrekening, creditcard of een PayPal-rekening waar je tegoed op plaatst. PayPal is voor de koper gratis bij betalingen in euro’s.

Kun je met PayPal in het rood staan?

Als je een bankrekening nummer koppelt kan je in het rood staan, maar denk daar wel goed bij na, mocht iemand anders jouw paypal krijgen/hacken kan hij roekeloos geld gaan uit geven op jouw naam… Two factor authentication door middel van en SMS.

Hoe betalen met PayPal via bankrekening?

Open een PayPal-rekening met slechts een paar gegevens. Koppel eenvoudig je bankrekening en creditcard, en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo. Gebruik je PayPal-inloggegevens, en voorkom dat je steeds opnieuw je financiële gegevens moet invoeren.

Wat is een PayPal card?

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Wat is met PayPal betalen?

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren.

Wat gebeurt er als je in de min staat op PayPal?

U autoriseert PayPal om uw bank een instructie te sturen dat het transactiebedrag van uw primaire bankrekening moet worden afgeschreven en om deze instructie opnieuw te sturen als de aanvankelijke afschrijving wordt geweigerd of als er onvoldoende geld op de rekening staat.

Waarom kan ik niet betalen met PayPal?

In dit geval adviseren we om direct contact op te nemen met je bank of met PayPal. Het is zeer waarschijnlijk dat je kaart geblokkeerd is, gedeactiveerd is of de limiet heeft overschreden. Je kan na 24 uur nogmaals proberen om de betaling uit te voeren.

Wat is een PayPal account?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven