Kan je dingen downloaden op een Chromebook?

Kan je dingen downloaden op een Chromebook?

Apps downloaden op een Chromebook Open de Play Store via de Launcher. Browse hier door apps per categorie of gebruik het zoekvak om een specifieke app te vinden. Nadat je een app hebt gevonden, klik je op de knop Installeren op de pagina van de app. De app wordt automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Kun je Chromebook offline gebruiken?

Zelfs als je geen verbinding met internet hebt, kun je nog steeds allerlei taken uitvoeren met je Chromebook. Belangrijk: Sommige offline apps en services werken niet in de incognito- of gastmodus.

Hoe USB veilig verwijderen Chromebook?

Als je een bestand op een extern opslagapparaat opent, moet je op Uitwerpen klikken om het apparaat veilig te kunnen verwijderen als je klaar bent….Een bestand zoeken en openen

 1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher.
 2. Open Bestanden .
 3. Kies aan de linkerkant waar je bestand is opgeslagen.

Waar staat de prullenbak op mijn Chromebook?

Het verwijderen van bestanden op Chromebook

 1. Klik de. apps lijst knop.
 2. Selecteer het. Files (bestanden) app icoon.
 3. Klik het. prullenmand icoon of gebruik de snelkoppeling op uw toetsenbord Alt+Backspace.

Kan geen apps downloaden op Chromebook?

Ik kan een app niet vinden in de Play Store Als u gebruikmaakt van de Play Store op uw Chromebook en een app niet kunt vinden, heeft de ontwikkelaar de beschikbaarheid van de app wellicht stopgezet voor Chromebooks. Neem contact op met de ontwikkelaar om dit te controleren.

Hoe werkt word op een Chromebook?

Open ‘Word Online’, ‘Excel Online’ of ‘PowerPoint Online’ in de ‘Launcher’ van je Chromebook. Je krijgt nu een venster te zien waar je inlogt met je Microsoft account en Microsoft 365 licentie. Na het inloggen ga je aan de slag met typen, analyseren en presenteren.

Wat is offline beschikbaar?

Engelse term die ook in het Nederlands gebruikelijk is. Hiermee wordt bedoeld dat er geen verbinding met internet is of dat die niet nodig is.

Hoe schoon ik mijn Chromebook op?

De fabrieksinstellingen van je Chromebook terugzetten

 1. Log uit op je Chromebook.
 2. Houd Ctrl + Alt + Shift + r ingedrukt.
 3. Selecteer Opnieuw opstarten.
 4. Selecteer in het weergegeven vak de optie Powerwash. Doorgaan.
 5. Volg de stappen die worden weergegeven en log in met je Google-account.
 6. Nadat je de Chromebook hebt gereset:

Hoe USB openen op Chromebook?

Om een ​​extern opslagapparaat in Chrome OS te gebruiken, sluit u het gewoon aan op uw Chromebook en opent u de app Bestanden. De schijf wordt weergegeven in het linkerdeelvenster van de bestanden-app, onder Google Drive en de map Downloads, die alle bestanden bevat die lokaal op uw Chromebook zijn opgeslagen.

Heeft Chrome een prullenbak?

Ga op je computer naar drive.google.com. Klik links op Prullenbak. Controleer of er geen bestanden in de prullenbak zitten die je nog wilt bewaren. Klik rechtsboven op Prullenbak leegmaken.

Waar staan fotos op Chromebook?

De app Bestanden wordt geopend op uw Chromebook. Uw Chromebook vindt automatisch foto’s die u nog niet heeft opgeslagen in Google Drive. Soms kan deze scan even duren.

Kunnen alle apps op een Chromebook?

Nu kun je Android-apps zoeken en downloaden op je Chromebook. Je Chromebook downloadt niet automatisch dezelfde Android-apps die je op je telefoon of tablet hebt staan, dus deze moet je opnieuw downloaden. Ook werken sommige apps niet met bepaalde Chromebooks. In dat geval kun je de apps niet downloaden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven