Kan je ING koppelen aan PayPal?

Kan je ING koppelen aan PayPal?

Wanneer de consument een rekening op de website van PayPal wil openen, moet hij of zij zich registreren met het e-mailadres. Daarna kan de bankrekening of creditcard gekoppeld worden aan het account. Voor het aanbieden van PayPal dien je ook een overeenkomst met PayPal af te sluiten.

Kan je PayPal koppelen aan Bank?

Je bankrekening koppelen aan PayPal Klik op ‘Wallet’ Kies je bankrekening en klik op ‘Bevestigen’ Vul de twee bedragen in en klik op ‘Verzenden’

Kan je Rabobank koppelen aan PayPal?

1. Ga in het Rabo OmniKassa Dashboard naar Beheer – Betaalmethoden; a. als je PayPal ziet staat onder Gecontracteerde betaalmethoden, klik je dan op Instellingen. Je PayPal account kan gebruikt worden in alle webwinkels waar je PayPal wilt accepteren; binnen Rabo OmniKassa kun je maar één PayPal account gebruiken.

Is PayPal veilig ING?

Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit jouw bankgegevens te zien. Als je wilt inloggen met PayPal, ga dan altijd naar de website of app van PayPal.

Waarom moet ik mijn creditcard koppelen aan PayPal?

PayPal zal je namelijk niet online voor producten laten betalen met je PayPal account, als er niet genoeg saldo op staat. Een PayPal zonder creditcard moet echter altijd genoeg, en ook precies genoeg, saldo hebben voor de aankoop die je wilt doen.

Waarom kan ik niet betalen met PayPal zonder creditcard?

Wil je gebruik maken van alle voordelen van PayPal, maar een PayPal account zonder creditcard hebben, dan kun je er dus voor kiezen om je bankrekening te koppelen aan je PayPal account. Om je bankrekening vervolgens te bevestigen zal PayPal binnen een aantal dagen twee bedragen op je bankrekening storten.

Waarom werkt PayPal niet met Rabobank?

Vul bij PayPal account het e-mail adres in van uw PayPal account (controleer dit goed, want Rabobank kan het PayPal account niet verifiëren). Je PayPal account kan gebruikt worden in alle webwinkels waar je PayPal wilt accepteren; binnen Rabo OmniKassa kun je maar één PayPal account gebruiken.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven