Kan je online betalen met ecocheques?

Kan je online betalen met ecocheques?

Je kunt jouw aankopen betalen met jouw ecocheques in de winkel of online via afhaling mits betaling in de winkel. Helaas is het nog niet mogelijk om online jouw aankoop te betalen met jouw ecocheques.

Waar kan je online ecocheques gebruiken?

De ecocheques van Sodexo zijn vandaag nog niet te gebruiken via webwinkels. Ik vond wel een nieuwsbericht uit april van dit jaar dat het elektronische betaalsysteem Mollie binnenkort de mogelijkheid biedt om elektronisch te betalen met ecocheques van Sodexo en Monizze.

Kan je online met maaltijdcheques betalen?

Een handelaar die in de winkel Sodexo-cheques aanvaardt, laat niet noodzakelijk toe om er online mee te betalen. Weet je zeker dat je aankopen kunnen betaald worden met je cheques?

Kun je eten kopen met ecocheques?

Je ecocheques kan je al geruime tijd in de biowinkel gebruiken om biologische voedingsproducten te kopen. Als je in de privésector werkt, is het mogelijk dat je van je werkgever ecocheques krijgt. Met die ecocheques kun je uitsluitend ecologische producten en diensten betalen.

Kan ik online betalen met Monizze?

Ga naar de mobiele applicatie of website van de handelaar. Voeg uw producten toe aan het mandje. Bij het afrekenen kiest u Monizze als betaalmiddel. Bevestig uw bestelling.

Hoe online betalen met Monizze ecocheques?

U kunt uw Monizze-cheques ook gebruiken om aankopen te betalen via de app van onze partners. Onze belangrijkste partner is Joyn die een digitale getrouwheidskaart aanbiedt in een brede waaier van handelszaken.

Kan je met Monizze online kopen?

Waar kan je betalen met ecocheques?

Ketens zoals MediaMarkt, Krëfel, Vanden Borre, Eldi, Selexion en zelfs webwinkel Coolblue aanvaarden allemaal het betaalmiddel. Heb je het fris genoeg, dan kan je er ook terecht voor andere energie-efficiënte apparaten zoals een nieuwe koelkast, diepvriezer, wasmachine of stofzuiger.

Hoe betaal je online met Sodexo?

Hoe betaal ik online met mijn Sodexo-kaart?

  1. Activeer het online betalen op je kaart.
  2. Betaal je online aankopen met je kaart.
  3. Kies een Sodexo-betaalmethode.
  4. Pas je betaling aan.
  5. Valideer je betaling.
  6. Geniet van je aankopen !

Kan je met Edenred online betalen?

Edenred is de eerste uitgever die online betalingen met digitale cheques op een elektronische kaart aanbiedt. En wij helpen jou digitaal te gaan! Heel wat webshops aanvaarden de Edenred-kaart al. Zet zelf ook de stap!

Wat kan je kopen met ecocheques?

Het gebruik van ecocheques wordt uitgebreid. Zo kan je met de cheques voortaan ook tweedehandskleding, -meubelen en -boeken aanschaffen. Je kunt er eveneens een deelfiets of –auto mee betalen, maar ook grastegels, een sodamachine en zelfs een verblijf in toeristische infrastructuur met het label Groene Sleutel.

Kan je microgolfoven kopen met ecocheques?

Ja, voor grote elektrotoestellen en tv’s. Dat kan met elektronische ecocheques (Sodexo, Monizze en Edenred). Online kan je nog niet afrekenen met ecocheques.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven