Kan je overal tv kijken?

Kan je overal tv kijken?

Met TV Anywhere kun je online tv-kijken waar en wanneer je maar wilt. En dat geldt niet alleen voor Nederland, maar voor de hele EU. Kijk televisie zoals jij dat wilt via je smartphone, computer of tablet.

Kun je met een dongel tv kijken?

Een Chromecast is een dongel waarmee je beeld vanaf je telefoon, tablet of computer afspeelt op je televisie. Je sluit de Chromecast aan op een HDMI-ingang van je televisie en verbindt hem met het wifi-netwerk bij je thuis.

Wat kost tv Anywhere?

Met de gratis T-Mobile TV Anywhere App kijk je overal in de EU TV! De app geeft je de beschikking over meer dan 50 zenders op je tablet, smartphone, laptop, PC, of Chromecast. Je kunt tot zeven dagen terugkijken. De app kun je op maximaal drie apparaten tegelijkertijd gebruiken.

Kan ik Digitenne overal gebruiken?

Omdat Digitenne werkt via het draadloze DVB-T signaal heb je in principe overal in Nederland ontvangst.

Waar kan ik gratis tv kijken?

Ethertelevisie. In Nederland zijn de drie landelijke kanalen van publieke omroep NPO – NPO 1, NPO 2 en NPO 3 – ongecodeerd en dus gratis digitaal via de ether te bekijken. Dit geldt ook voor de regionale tv-zender van de provincie waar men kijkt alsmede de regionale tv-zender van een aangrenzende provincie.

Wat heb ik nodig om tv te kijken in de camper?

Wie met de camper op pad is, kan niet de kabel uitrollen om televisie kijken. Camperaars moeten gebruikmaken van de tv-signalen die via de ether worden gestuurd….Voor de ontvangst van publieke en commerciële zenders heb je nodig:

 • Een antenne.
 • Digitenne abonnement (incl. DVB-T2 Digitenne leenontvanger)
 • Televisie.

Hoe kan ik tv kijken zonder abonnement?

Televisie kijken zonder traditioneel abonnement? Dit zijn de opties

 1. Online NPO kijken. Denk je dat je wel genoeg hebt aan NPO1, 2 en 3?
 2. NPO gratis via DVB-T2.
 3. Zenders Talpa via Kijk.
 4. RTLXL en Videoland.
 5. Ruim Nederlands aanbod via NLZiet.
 6. Buitenlandse zenders.
 7. Zenders via satelliet.
 8. Kortom.

Kun je met een chromecast tv kijken?

De Chromecast is een rond apparaatje dat je aansluit op je televisie via de HDMI-ingang. Vervolgens kun je heel gemakkelijk programma’s streamen naar je tv. Je gebruikt je telefoon of tablet als afstandsbediening om de Chromecast te bedienen. Met een Google Chromecast kun je live tv-kijken waar en wanneer je wilt.

Kun je met wifi tv kijken?

Het kan met draadloos tv-kijken! Voor deze vorm van televisie kijken heb je namelijk geen kabel, schotel of HD-ontvanger nodig. Je volgt al je favoriete programma’s gewoon via een stabiele internetverbinding, namelijk wifi of mobiel internet. Met draadloos tv-kijken, kijk je tv op elke plek in én rondom het huis.

Hoeveel GB heb ik nodig om tv te kijken?

Wanneer je live tv kijkt verbruik je gemiddeld 10 MB per minuut. Dit kan flink aantikken wanneer je voor een langere tijd via internet tv kijkt. Wanneer je een uur via je tablet of mobiele telefoon via internet tv kijkt, kan dit dus oplopen tot 600 MB.

Hoeveel GB heb ik nodig voor tv kijken?

Hou de 1 GB per uur aan streamen aan om voor jezelf uit te rekenen hoe veel data het streamen je kost. Kijk je een film via de streaming-app van je provider? Ook dan kun je minimaal 1 GB per uur aanhouden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven