Kan je printen bij de bieb?

Kan je printen bij de bieb?

Voor leden van de Bibliotheek AanZet is het mogelijk om te printen vanaf een eigen telefoon, tablet, laptop of een computer thuis. Upload een bestand, ga naar een vestiging in de buurt en printen maar.

Hoe printen op UU?

Printen via Myprintportal Je kunt via uu.nl/myprintportal externe link je bestanden uploaden en vervolgens printen. Je hebt hier meer mogelijkheden dan printen via e-mail.

Hoeveel kost printen TU Delft?

De tarieven zijn: € 0,02 voor zwart/wit, onafhankelijk van het papierformaat en € 0,10 voor kleur, onafhankelijk van het papierformaat. Dubbelzijdig printen: voor elke dubbelzijdige afgedrukte pagina wordt 75% van de standaardprijs gerekend.

Waar kan ik iets uit laten printen?

Bepaalde supermarkten, zoals SPAR, breidden de dienstverlening zelfs uit met printen. Daarbij profiteerden ze ook van de ruimere openingstijden dan bijvoorbeeld bibliotheken en een copyshop. Ook bij bepaalde gemaks winkels als Primera’s & Bruna’s is het mogelijk te printen.

Hoeveel kost printen bij de bibliotheek?

Overige tarieven

Printen en kopiëren Tarief
zwart/wit kopie of print A4 € 0,10 per zijde
zwart/wit kopie A3 € 0,20 per zijde
kleur kopie of print A4 € 0,50 per zijde
kleur kopie A3 € 1,00 per zijde

Kun je printen op Schiphol?

Office WTC is een kantoorartikelenwinkel waar u kunt laten kopiëren, printen, snijden en inbinden. Daarnaast verkoopt Office WTC kantoorartikelen en wenskaarten. Ook voor het bezorgen en verwerken van post bent u bij Office WTC aan het juiste adres.

Waar zijn printers UU?

Here you can find the locations of all the UU Xerox printers. The buildings with the associated Xerox Multifunctional printers are listed per area (Utrecht city centre, University College Utrecht, Other and Utrecht Science Park formerly known as the Science Park).

Hoe duur printen rug?

Momenteel betalen studenten 1,6 cent per zwart-witprintje en 5,7 cent per kleurenprintje. Het CvB heeft echter onlangs besloten dat de kosten voor een zwart-witprintje naar 3 cent gaan en die voor een kleurenprintje naar 6,5 cent.

Waar kun je printen in Delft?

TU Delft medewerkers/studenten* kunnen in de TU Delft Library printen (A4 en A3), kopiëren (kleur en zwart-wit) en scannen.

Wat is duplex eenheid?

Met duplex printen wordt automatisch dubbelzijdig printen bedoeld. Een eenvoudige duplex printer voor thuisgebruik of zakelijk gebruik, heeft een duplex unit die elk vel papier na het bedrukken omdraait. Dit gebeurt automatisch en in de printer zelf.

Kan je in een winkel printen?

De meeste printshops zijn winkels met een aantal printers waar je naar toe kan met bijvoorbeeld een usb-stickje met daarop hetgeen dat je afgedrukt wilt hebben. Sommige printshops maken het makkelijker doordat de gewenste documenten via hun website geüpload kunnen worden.

Waar kan ik printen in Osdorp?

Copyplaza Amsterdam, gevestigd aan de Overtoom. Bij ons ben je op het juiste adres voor het printen, scannen, kopiëren en drukwerk.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven