Kan je racen op Zandvoort?

Kan je racen op Zandvoort?

Wil jij rijden op het legendarische Circuit Zandvoort? Bij Race Planet kan het! Sinds 2020 is de baan weer een volwaardig Grand Prix-circuit, klaar voor Max, Lewis en Lando. Ervaar zelf hoe uniek dit circuit is!

Wat kost rijden op Zandvoort?

Bij Driving-Fun gaat het vaak om een ‘open pit’-dag waarbij je 260 tot 310 euro betaalt om een hele dag naar hartenlust het circuit op en af te mogen. De circuitdagen van GP-Elite zijn nog prijziger: vanaf 1.560 euro met je eigen auto.

Is Circuit Zandvoort open?

Het circuit is bijna alle dagen in het jaar geopend. Activiteiten vinden doorgaans plaats tussen 09.00 en 17.00. Kijk voor actuele tijdschema’s van race evenementen op de website van Circuit Park Zandvoort.

Kun je Circuit Zandvoort bezoeken?

Wat zijn de openingstijden? CM.com Circuit Zandvoort is bijna dagelijks open van 08.30 tot 17.30. Houd er rekening mee dat het circuitterrein tijdens de huidige Covid-19 periode alleen toegankelijk is voor genodigden en deelnemers.

Waar kan je racen?

We zochten voor jou vijf manieren uit op waarop je zelf kunt racen, in je eigen auto, op diverse circuits in Nederland, België en Duitsland. Of om nog wat specifieker te zijn: Circuit Zandvoort, Circuit Assen, de Nürburgring, Circuit Zolder en het Circuit van Spa-Franchorchamps.

Wat kost een dagje racen op Zandvoort?

Voor slechts € 40,00 kan elke liefhebber zich 20 minuten uitleven op de Zandvoortse racepiste. De Vrij Rijden-dagen kennen drie divisies. De toerklasse staat open voor iedereen met een standaard straatauto, waarbij een kennismaking met het circuit, op een verantwoord tempo centraal staat.

Hoe duur is het om op een circuit te rijden?

Voor rond de 7000 euro kun je een seizoen rijden. De auto heeft rond de 138 PK en dat is ruim voldoende om de 975 kilo die de auto weegt soepel en smooth over het circuit heen te laten rijden.

Wat kost rijden op de Nurburgring?

Rondje Nürburgring Voor een prijs van 27 euro kan jij een rondje over het circuit crossen. Maar er zijn ook kaarten waar je meerdere rondes mee kunt maken. Een vier ronden kaart kost je 100 euro, een kaart met negen ronden 209 euro. Je hebt zelfs jaarkaarten waarmee je onbeperkt kunt rijden.

Waarom circuit Zandvoort gesloten?

In 1979 neemt de gemeenteraad een voor de meeste inwoners van Zandvoort onbegrijpelijk besluit: het circuit moet dicht. De grootste argumenten tegen zijn de geluidsoverlast tijdens de Grote Prijs, de milieuvervuiling en de verkeerschaos.

Hoe heet circuit Zandvoort?

Op 26 augustus 2020 werd een naamgevend partnership aangekondigd met CM.com. Sinds die dag heet het legendarische duinencircuit officieel CM.com Circuit Zandvoort.

Wat mag je meenemen naar circuit Zandvoort?

Op het terrein Je ontvangt de recycle token bij de ingang. Zoals voor elk evenement gelden er bepaalde huisregels. Zo mag je bijvoorbeeld geen eigen eten en drinken, paraplu’s, grote camera’s en stoeltjes meenemen. Daarnaast is het evenement rookvrij en cashless.

Kun je naar Zandvoort?

Zandvoort: Samen sterk De gevolgen van het Corona (Covid-19) virus raken ook de badplaats Zandvoort. Alle evenementen tot 1 september zijn afgelast, horeca en musea zijn gesloten voor bezoek en wanneer je Zandvoort bezoekt, moet je minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Klik hier voor de veelgestelde vragen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven