Kan je Videoland gratis proberen?

Kan je Videoland gratis proberen?

Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot Videoland. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van €0,01 om jouw proefperiode te starten. Als je tevreden bent over de Videoland, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Je kan eenvoudig op elk moment online opzeggen.

Hoe lang zit je aan Videoland vast?

Je zit nergens aan vast en kunt op elk moment opzeggen. 1. Als je binnen 14 dagen opzegt, zal er niets in rekening worden gebracht.

Is Netflix de eerste maand gratis?

Netflix biedt geen gratis proefperioden aan, maar het staat je vrij om je abonnement op elk moment online te wijzigen of op te zeggen als je vindt dat Netflix niets voor jou is. Er zijn geen contracten, geen annuleringskosten en geen verplichtingen. Je kunt je registreren en gebruikmaken van alles wat Netflix biedt.

Hoe werkt 30 dagen gratis Netflix?

Je kan dertig dagen lang gratis alle series en films bekijken. De proefmaand staat gelijk aan een korting van €7,99, de prijs van het goedkoopste abonnement. Registreer je in een paar simpele stappen op Netflix.com en je krijgt gratis toegang tot alle mogelijkheden van de streamingdienst.

Hoe kan je gratis op Videoland?

Als nieuwe gebruiker krijg je eenmalig gratis toegang tot Videoland ongeacht welk abonnement je hebt gekozen (Basis, Plus of Premium). We vragen je om een verificatiebetaling te doen van €0,01 om zo jouw proefperiode van twee weken te starten. Ons aanbod bestaat uit films en series uit binnen- en buitenland.

Is Videoland gratis bij Ziggo?

Ja, met Videoland op je mediabox kun je iedere film en series bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. En je kijkt de eerste 14 dagen gratis. Videoland is een interactieve dienst van Ziggo.

Hoe duur is Videoland per jaar?

Bij Videoland heb je keuze uit 3 abonnementen: Basis (€ 4,99), Plus (€ 7,99) en Premium (€ 9,99).

Hoeveel Inloggen Videoland?

Met een Basis abonnement is het mogelijk om op één apparaat te kijken. Met een Plus abonnement is het mogelijk om op twee apparaten tegelijkertijd te kijken. Met een Premium abonnement is het mogelijk om op vier apparaten tegelijkertijd te kijken.

Hoe vaak gratis maand Netflix?

In veel landen en regio’s biedt Netflix een proefperiode aan voor nieuwe gebruikers. Meestal bedraagt deze trialperiode 1 maand, maar er zijn ook regio’s waar je tot wel 3 maanden gratis kunt kijken voordat je moet gaan betalen.

Hoe te abonneren op Netflix?

Computer

  1. Ga naar netflix.com/signup.
  2. Kies het abonnement dat aansluit bij jouw wensen. Je kunt het abonnement altijd weer down- of upgraden.
  3. Maak een account door je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te verzinnen.
  4. Vul een betaalmiddel in.
  5. Dat was het. En nu: kijken maar!

Is Videoland gratis bij KPN?

Videoland krijg je via KPN niet gratis, maar er is onlangs wel een actie geweest voor nieuwe KPN klanten wat betreft Netflix. De eerste 3 maanden kreeg je dan van ons, en daarna ga je het zelf betalen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven