Kan je vliegtickets op een andere naam zetten?

Kan je vliegtickets op een andere naam zetten?

Een naam op het vliegticket aanpassen is echter niet altijd toegestaan. We zullen altijd ons uiterste best doen om dit bij de luchtvaartmaatschappij voor elkaar te krijgen. Voor een naamswijziging die door de luchtvaartmaatschappij tegen kosten is toegestaan, berekenen wij € 49 wijzigingskosten per ticket.

Kan ik mijn vliegticket omboeken?

Bij veel maatschappijen kun je een vliegticket alleen kosteloos wijzigen (naar een andere datum of ander tijdstip) als je tijdens het boekingsproces (van tevoren dus) kiest voor een duurder flexibel ticket. Als je nieuwe vliegticket duurder uitvalt, dan moet je die kosten nog wel bijbetalen.

Kan je bestemming wijzigen bij Ryanair?

Je kunt wijzigen: jouw vluchtdatum/-route tot 2,5 uur voor jouw geplande vertrektijd. en je kunt de naam op de vlucht tot 2 uur voor de geplande vertrektijd wijzigen.

Hoeveel kost overboeking van vliegtickets?

Hoeveel kost het om de datum op mijn ticket te wijzigen?

Maatschappij Kosten wijzigen datum Tariefverschil bijbetalen?
KLM €70 * Ja
Ryanair €35 – €95 * Ja
Transavia €50 * Ja
TUI fly €75 – €150 * Alleen bij intercontinentale vluchten

Hoe vaak kun je een vlucht omboeken KLM?

Vliegmaatschappijen gaan hier dus verschillend mee om. Bij KLM mag je de reis bij ziekte maximaal 30 dagen uitstellen (dit geldt voor alle reizigers in dezelfde reservering). Bij annulering van alleen de heenreis kun je in elk geval bij EasyJet, Ryanair en Transavia wel gebruik maken van de terugvlucht.

Welke namen op vliegticket KLM?

Als de eerste voornaam en de achternaam (meisjesnaam bij getrouwde vrouwen) correct zijn geschreven mag je daar mee vliegen. Doopnamen en meer voornamen zijn niet nodig.

Hoe lang van tevoren omboeken Transavia?

Je kunt de datum, tijd en route van je vlucht tot 14 dagen voor vertrek onbeperkt wijzigen. Daar betaal je geen wijzigingskosten voor. Als je nieuwe vlucht duurder is, betaal je wel het verschil in ticketprijs. Wijzig je jouw vlucht binnen 14 dagen voor vertrek, dan zijn de kosten afhankelijk van het type wijziging.

Kun je KLM ticket omboeken?

Als u direct bij KLM uw ticket heeft gekocht, kunt u uw vlucht omboeken in Mijn Reis. Ook kunt u kiezen voor een teruggave in geld.

Kun je bij Ryanair annuleren?

Kan ik mijn Ryanair-vlucht annuleren? Zodra een Ryanair-vlucht operationeel is en geen vertraging heeft van meer dan 5 uur, is een terugbetaling niet mogelijk. Alle Ryanair-vluchten zijn te wijzigen maar ze kunnen niet worden geannuleerd.

Kan ik mijn KLM ticket wijzigen?

Hoeveel kost ticket verlengen?

Als je volgens de voorwaarden van je ticket mag wijzigen, berekent de luchtvaartmaatschappij hiervoor wijzigingskosten. Het kan voorkomen dat de nieuwe vlucht duurder is. Het verschil in prijs wordt dan ook aan je doorberekend. Voor het aanpassen van je ticket berekenen wij € 49 wijzigingskosten per persoon*.

Hoeveel kost omboeken bij KLM?

Reizen binnen Europa De toeslag is EUR 70 . Standard-ticket: U kunt uw vlucht wijzigen voor EUR 70 . Flex-ticket: U kunt uw vlucht wijzigen zonder een toeslag te betalen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven