Kan pp tegen aceton?

Kan pp tegen aceton?

Niet bestand tegen: Sterke zuren, benzeen, aceton, jodium, tolueen, trichloorethyleen.

Kan PVC tegen aceton?

Hardnekkige vlekken haalt u gemakkelijk weg met een beetje spiritus, aceton of wasbenzine. Daarna even nawrijven met een vochtige doek met Parketmeester PVC reiniger. Parketmeester PVC reiniger Een universele veilige reiniger voor PVC vloeren.

Wat lost plastic op?

Suiker opgelost in koffie blijft suiker. Nu is het zo dat plastics niet oplossen in een zuur. De meeste plastics zijn ook resistent tegen zuren; vandaar dat bijvoorbeeld zwavelzuur in een plasticfles kan bewaard worden. De plastics zijn gewoon te grote organische moleculen om in het polaire zuur op te lossen.

Kan PVC tegen zoutzuur?

C. PVDF is een high performer kunststof en de beste keuze voor zoutzuur, technisch gaat PVDF zonder problemen 50 jaar mee. Naast de gelaste leidingsystemen voldoet ook de gelijmde systemen van PVC-U en PVC-C goed als leiding- en constructiemateriaal. Wel dient er met een speciale PVC lijm gewerkt worden, Dytex.

Kan pp tegen benzine?

PP Polypropyleen Goed chemicaliënbestendig. Hoog temperatuurbestendig. Niet geschikt voor benzine en benzol.

Kan PE tegen benzine?

Eigenschappen & toepassingen: PE wordt zeer veel toegepast in de levensmiddelenindustrie: snijplaten, geleidingsstrippen. Het materiaal heeft zeer goede chemische eigenschappen, het is bestand tegen verdunde zuren, logen, veel oplosmiddelen (geen bezeen en trichloor), alcohol, benzine, water, vet en olie.

Kan PVC tegen benzine?

PVC Polyvinylchloride Bestand tegen zoutoplossingen, verdunde, gedeeltelijk ook geconcentreerde zuren en logen, tegen benzine, mineraaloliën, vet en alcohol.

Kan PVC tegen thinner?

Thinner is een oplosmiddel op oliebasis dat vaak gebruikt wordt voor het verdunnen van verf. Naast het verdunnen van verf kan thinner ook gebruikt worden als reiniger of ontvetter. Dan is thinner een geschikt middel. Gebruik daarentegen geen thinner voor kunststofoppervlaktes.

Wat tast plastic aan?

Plastic kan licht en zuurstof afsluiten en gifstoffen afgeven. Maar het meest alarmerend is dat bacteriën kunnen meeliften op plastic. Tasten ziekteverwekkende bacteriën het koraal aan, dan is er niets meer aan te doen. Deze bacteriën kunnen zich namelijk verspreiden over een heel rif.

Wat is bestand tegen zoutzuur?

Over ECTFE voor de chemische industrie Bovendien is ECTFE uitstekend bestand tegen diverse zuren met een hoge concentratie zoals zwavelzuur (98%), zoutzuur (37%), salpeterzuur (100%), natronloog (50%) en ook chloorverbindingen zoals chloordioxide of natriumhypochloriet.

Welke kunststof kan tegen benzine?

PET Polyetheentereftalaat Goede chemische bestendigheid, onder andere tegen oliën, vetten en benzine.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven