Kan Snapchat op pc?

Kan Snapchat op pc?

Dankzij BlueStacks kan je eindelijk vanaf het grote scherm van je pc of laptop snapchatten. De Snapchat-app op pc is de pc-versie van Snapchat die je op een Windows-pc kunt gebruiken via het programma BlueStacks.

Waar vind ik mijn Snapchat fotos?

Je kunt foto’s en video’s uit de Foto’s op je apparaat bekijken en versturen vanuit de Snapchat-app….Foto’s en video’s versturen vanuit je Foto’s 🎞️

  1. Veeg omhoog op het camerascherm om naar Herinneringen te gaan 👆
  2. Veeg naar Foto’s.
  3. Houd de foto of video die je wilt delen ingedrukt.
  4. Selecteer wat je wilt doen.

Hoe kan je snap downloaden?

Stuur de downloadlink naar je telefoon

  • Download via Google Play.
  • Download in de App Store.

Waar vind ik Snapchat?

Je kunt de Snapchat-app vinden in de App Store. De app is niet geoptimaliseerd voor de iPad, maar je kunt deze wel op de iPad gebruiken. Na het installeren start je de app en maak je een account aan. Snapchat wil ook je e-mailadres en geboortedatum weten.

Waar staan opgeslagen videos Snapchat?

De uitrol van de Memories-functie is vandaag gestart en het zal enkele maanden duren voordat het beschikbaar is voor alle gebruikers. Door omhoog te swipen vanaf het camerascherm in de app is Memories op te roepen. Memories slaat de beelden alleen binnen de Snapchat-app op.

Wat moet je doen als ik op Snapchat niet meer kan Inlogge?

Wat je ook kunt proberen is uitloggen bij je Snapchataccount en weer inloggen. ⚠️ Belangrijk: zorg dat je Herinneringen zijn geback-upt voordat je bij Snapchat uitlogt.

Kan snap niet downloaden?

Je doet dat door naar het instellingenmenu van je iPhone te gaan, dan naar App Store, Automatic Downloads en dan App Updates. Gebruik je een Android-toestel, dan kun je er lustig op los downloaden. Snapchat op Android blijkt dit probleem na update namelijk niet te hebben.

Is de app Snapchat gratis?

Snapchat voor Android Snapchat is een extreem vermakelijke chat-app, die vooral onder jongeren mateloos populair is. Snapchat voor Android is een gratis app waarmee je je vrienden een bewerkte foto of een video met bijschrift (een snap) kunt toesturen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven