Kun je Apple Music downloaden?

Kun je Apple Music downloaden?

In de Muziek-app kunnen Apple Music-abonnees nummers en video’s toevoegen en downloaden vanuit Apple Music. Wanneer je een internetverbinding hebt, kun je muziek streamen die je aan je iPhone hebt toegevoegd. Om muziek zonder internetverbinding te kunnen afspelen, moet je de muziek eerst downloaden.

Kan muziek niet downloaden Apple Music?

Zet iCloud-muziekbibliotheek uit en weer aan. Als u een iOS-apparaat gebruikt, gaat u naar “Instellingen” > “Muziek” > Bibliotheek synchroniseren en zet u de optie op UIT. Wacht een paar minuten en zet vervolgens iCloud-muziekbibliotheek op AAN. Hierna moet je de muziek opnieuw downloaden naar je bibliotheek.

Wat kost een abonnement op Apple Music?

Het standaard abonnement kost € 9,99 per maand waarmee je onbeperkt naar de 60 miljoen nummers luistert. Wil jij jouw Apple Music abonnement delen met je gezin, dan kies je voor het gezinsabonnement van € 14,99. Je deelt het abonnement dan met maximaal 6 personen.

Hoe zet ik Apple Music uit?

Als u nog steeds hulp nodig hebt Als u voor Apple Music betaalt met Google Pay, kunt u uw abonnement alleen opzeggen in de Apple Music-app op uw Android-apparaat of op play.google.com. Als het nog steeds niet lukt om uw Apple Music-abonnement op te zeggen, neemt u contact op met Apple Support.

Waar vind ik Apple Music?

Apple Music is al op je favoriete Apple devices geïnstalleerd. Je kunt luisteren op streamingplatforms, populaire smart-tv’s, slimme speakers, Android- en Windows-devices en meer. Of luister online via music.apple.com.

Hoe zet ik iCloud muziekbibliotheek uit?

Open iTunes. Kies ‘Bewerken’ > ‘Voorkeuren’ in de menubalk bovenaan het scherm. Ga naar het tabblad ‘Algemeen’ en selecteer ‘iCloud-muziekbibliotheek’ om de functie in te schakelen. Als u niet geabonneerd bent op Apple Music of iTunes Match, is de optie ‘iCloud-muziekbibliotheek’ niet zichtbaar.

Hoe sluit je Apple Music af?

Apple Music stopzetten via de Instellingen

 • Open de Instellingen-app op je iPhone of iPad.
 • Ga naar iTunes Store en App Store.
 • Tik bovenin het scherm op je Apple ID en kies Toon Apple ID.
 • Je moet nu inloggen met Face ID of Touch ID.
 • Tik op Abonnementen.
 • Tik op Apple Music en zeg je abonnement op.

Wat kost Apple one?

Als je je aanmeldt voor een van de Apple services en Apple One blijkt op basis van je huidige abonnementen voordeliger, dan adviseren we je automatisch Apple One. Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand.

Hoe zeg je Apple TV Plus op?

Apple TV+ opzeggen

 1. Ga naar tv.apple.com.
 2. Kies het accountsymbool bovenaan de pagina. (Als u het accountsymbool niet ziet, tikt of klikt u op ‘Log in’ en logt u vervolgens in met uw Apple ID.)
 3. Kies ‘Instellingen’.
 4. Scrol naar ‘Abonnementen’ en kies ‘Beheer’.
 5. Kies ‘Annuleer abonnement’.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven