Kun je dollars overmaken?

Kun je dollars overmaken?

Vreemde valuta (andere muntsoort) en de wisselkoers Met een Wereldbetaling maak je via Rabo Online Bankieren of de Rabo App 24/7 geld over naar alle landen van de wereld. Maak je van je rekening een bedrag in vreemde valuta (andere muntsoort) over? Dan zet Rabobank de betaling om naar die andere muntsoort.

Hoe betaal je iets in dollars?

Bij een overschrijving naar de Verenigde Staten zetten de meeste Amerikaanse banken een betaling in euro’s automatisch om in Amerikaanse dollars. Omdat de koers die daarbij wordt gehanteerd voor jou ongunstig is, adviseren wij om deze betaalopdrachten direct in Amerikaanse dollars te geven.

Waar kan ik met dollars betalen?

Alle landen met de USD Ook op de Antillen Saba, Sint-Eustatius en Bonaire kan je ermee betalen. Daarnaast zijn ook veel andere landen in hetzelfde gebied de munt gaan gebruiken. Denk dan aan Ecuador en El Salvador. Ook in het Polynesisch gebied in de Stille Oceaan zijn veel eilanden die de munt gebruiken.

Hoeveel geld kosteloos overmaken?

Geld ontvangen uit het buitenland

Ontvangen in euro binnen SEPA* € 0 per keer
Ontvangen in buitenlands geld en/of buiten SEPA* € 9 per keer
Overgemaakt volgens EC criteria** € 0 per keer
Overgemaakt niet volgens EC-criteria € 9 per keer

Hoe doe ik een internationale overschrijving?

Hoe geef ik een internationale overschrijving door?

  1. Start een nieuwe overschrijving.
  2. Selecteer de munt en de rekening van de opdrachtgever.
  3. Vul de gegevens van de begunstigde in.

Hoe een internationale overschrijving doen?

Via je bankrekening kan je, met een internationale bankoverschrijving, geld overmaken op een rekening bij een buitenlandse bank. Dat kan zowel in euro’s als in vreemde valuta’s. Andersom kan er met een internationale overschrijving ook geld gestort worden van een buitenlandse rekening op jouw bankrekening.

Kan je met euro betalen?

U kunt in 19 EU-landen met de euro betalen: België, Cyprus, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije en Spanje.

Kan ik dollars storten op mijn ING rekening?

Vreemde valuta automatisch bijschrijven op je Vreemde Valutarekening. Inkomende betalingen in vreemde valuta worden automatisch bijgeschreven op die Vreemde Valutarekening. Wanneer je dit niet wilt, kun je dat aangeven op het aanvraagformulier of contact opnemen met ING om het uit te laten zetten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven