Kun je fashioncheque online besteden?

Kun je fashioncheque online besteden?

Waarom kan ik maar €50 online besteden met mijn fashioncheque? Per 1 juli 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving opgenomen. De invoering hiervan heeft gevolgen voor het online betalen met een fashioncheque. U kunt online maximaal €50 betalen met fashioncheque.

Waar kan ik een fashion cheque kopen?

Over fashioncheque Fashioncheque is dé modecadeaukaart van Nederland! De kaart is te besteden bij meer dan 10.000 aangesloten modewinkels en webshops zoals; H&M, Zalando, HEMA, ICI PARIS XL, Wehkamp, Hunkemöller, ONLY, Omoda, C&A, de Bijenkorf, Nelson, Rituals, KIKO, Foot Locker en Vero Moda.

Kan fashioncheque bij Bol Com?

Wissel je Fashioncheque gemakkelijk in voor geld of ander tegoed. Je kan kiezen uit Bol.com, Zalando of Wehkamp tegoed.

Welke code fashioncheque?

De security code (SC) bevindt zich achterop de pas (in sommige gevallen achter de zilveren kraslaag). Mocht er geen security code (SC) op de fashioncheque staan of je kunt de security code (SC) niet vinden, bekijk dan onze FAQ.

Hoe moet je een fashioncheque activeren?

Koopt u een fashioncheque in een fysieke winkel, dan wordt de fashioncheque na uw betaling door de winkelier meteen geactiveerd. Koopt u de fashioncheque in de webshop, dan wordt de activatiecode naar u toegestuurd per mail en kunt u de kaart zelf activeren.

Waar kun je FashionCadeau inleveren?

Waar kan je de FashionCadeau besteden? Er is een behoorlijke keuze uit verschillende merken: de Bijenkorf, Zalando, H&M, Hunkemöller, Shoeby, Adidas, FootLocker en C&A. De meeste merken die je kan kiezen zijn digitale bonnen, je krijgt dus direct een e-mail met daarin de unieke codes.

Waar fashioncheque Postcodeloterij inleveren?

Waar kan ik de fashioncheque van de Nationale Postcode Loterij inwisselen? Ga naar www.fashioncheque.com/nl/winkels voor een winkel bij jou in de buurt.

Kan je bij bol com met VVV bon betalen?

Een VVV bon bij bol.com besteden is niet rechtstreeks mogelijk. Je kunt je VVV bon omzetten naar bol, op de website van VVV cadeaukaarten voordat je met het tegoed iets kunt kopen bij Bol.com. De VVV cadeaukaart bij Bol besteden is sinds 2020 ook mogelijk.

Hoeveel geld op bol com cadeaukaart?

Een bol.com cadeaukaart heeft de vorm van een bankpasje, is te koop bij Primera en is alleen inwisselbaar bij bol.com. Bij de kassa wordt de kaart opgewaardeerd met een door u gekozen bedrag tussen de € 5,- en € 150,-.

Hoe weet ik of mijn fashioncheque nog geldig is?

Hoe lang is mijn fashioncheque geldig? Reguliere fashioncheques zijn na betaling en activatie 1 jaar geldig. Koopt u een fashioncheque in een fysieke winkel, dan wordt de fashioncheque na uw betaling door de winkelier meteen geactiveerd.

Kun je achteraf betalen met fashioncheque?

Met de Fashioncheque kan de klant ervoor kiezen om het hele bedrag in de webshop te besteden of om een deel van het tegoed te bewaren voor later.

Hoe weet ik of mijn fashioncheque geactiveerd is?

Het 19-cijferige kaartnummer staat op de fashioncheque onder de streepjescode. De activeringscode ontvangt u apart per e-mail.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven