Kun je internetten op de Wii?

Kun je internetten op de Wii?

Ja. De Wii werkt met Wi-Fi, wat betekent dat hij verbinding kan maken met een draadloos Access Point (zoals een draadloze router). Als je je Wii-systeem met het internet verbindt, kun je: het internetkanaal gebruiken om op je televisie over internet te surfen met het gebruiksgemak van de Wii-afstandsbediening.

Hoe geef je de Wii een update?

Om te zorgen dat jouw Wii-systeem de meest recente versie bevat, dien je je Wii-systeem met het internet te verbinden. Ga vervolgens naar het Wii-instellingenmenu en selecteer op de derde pagina “Wii-systeemsoftware bijwerken”.

Hoe zet je Wii spellen op een harde schijf?

Een spel dat je op DVD hebt kun je heel eenvoudig vanaf de Wii op de harde schijf zetten, Zorg wel dat je internet verbinding vanaf de wii werk zodat de hoesjes automatisch erbij gezet kunnen worden. Vanuit het spellen menu op de Wii, druk op + (plus). Een kopie van een DVD spel komt op harddisk te staan.

Wat kun je doen met een Wii?

De Wii is een spelsysteem voor thuisgebruik, dat werd uitgebracht in 2006. Met dit systeem kun je games spelen door middel van bewegingsbesturing, waardoor het erg populair is onder zowel Nintendo-fans, als onder mensen die oorspronkelijk geen videogames speelden.

Hoe kan ik Wii spellen branden?

Het branden Klik op bladeren (1) en blader naar uw spel en open de iso. Daarna selecteert u uw brander (2). Stel vervolgens de brandsnelheid in op 4x (3). ten slotte klikt u op de brand knop (4).

Hoe weet ik welke Wii versie ik heb?

Als je niet weet welke versie je hebt, kun je simpelweg de cursor van de Wii-afstandbediening naar het fotokanaal verplaatsen in het Wii-menu.

Hoe zet je spellen op een omgebouwde Wii?

Voor het afspelen van spellen op de Wii heb je een externe harde schijf nodig, en het programma USB Loader. Plaats het programma USB Loader op de SD kaart en transporteer deze naar de Wii. (plaats de kaart in de Wii) Sluit vervolgens een externe harde schijf aan op de Nintendo Wii.

Welke harde schijf is geschikt voor de Wii?

Voor de beste resultaten met opslagmedia, raden we het gebruik van een harde schijf met eigen voeding, die via de USB-opening van de Wii U op het systeem aangesloten kan worden, aan.

Welke soorten Wii zijn er?

Verschillende Wii modellen 1e model Wii: Dit is de originele Wii. Deze spelcomputer kan naast Wii spellen ook GameCube spellen afspelen. 2e model Wii: Deze biedt geen GameCube ondersteuning maar is minder oud dan het eerste model waardoor hij nog jaren gebruikt kan worden. Verder functioneren beide modellen hetzelfde.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven