Kun je met een simkaart van een Samsung naar een Iphone gaan?

Kun je met een simkaart van een Samsung naar een Iphone gaan?

Stop je simkaart in je nieuwe Samsung. Zet je Samsung-telefoon aan en doorloop de opstartinstellingen van je nieuwe telefoon. Download, na het doorlopen van de opstartinstellingen, in de Google Play Store de Smart Switch-app. Start de app, selecteer iOS-apparaat en druk op Start.

Kan een prepaid kaart in elke telefoon?

Een prepaid simkaart is universeel en kan dus gewoon voor elke telefoon worden gebruikt. Voor elke simlockvrije telefoon wel te verstaan. Als je telefoon dus simlock vrij is kun je er elke simkaart insteken die je maar wilt en dan zal deze direct werken.

Is een simkaart gekoppeld aan een telefoonnummer?

Aan alle simkaarten is een willekeurig telefoonnummer gekoppeld. Dat telefoonnummer kun je laten vervangen door je eigen telefoonnummer. Dat heet nummerbehoud.

Wat gebeurt er als ik mijn simkaart verwijder?

Toch zijn er enkele gegevens die per ongeluk nog wel eens op de sim blijven staan. Het kan zijn dat er nog enkele contactgegevens uit je telefoonboek op staan. Dat kan zijn omdat ze er heel vroeger eens opgezet zijn en je dat niet meer weet. Als je de simkaart dan in de prullenbak gooi, ben je die contacten ook kwijt.

Wat doe je met een oude simkaart?

De beste, snelste en betrouwbaarste oplossing is datavernietiging. Uw externe micro SD geheugenkaart en uw simkaart kunt u wel eigenhandig vernietigen. Bijvoorbeeld door ze in een papierversnipperaar te shredden.

Wat doe ik met mijn oude simkaart?

Zij moeten bevestigen dat uw oude mobiele telefoon is niet verslaafd aan een contract nummer in verband met uw persoonlijke gegevens. Verwijder de simkaart van uw mobiele telefoon. Als u overschakelt naar een ontgrendelde smartphone, werkt uw oude simkaart op het nieuwe apparaat.

Wat is het nut van een SIM kaart?

SIM staat voor Subscriber Identity Module. Een simkaart zorgt ervoor dat je mobiele telefoon verbinding maakt met het mobiele netwerk van je provider. Zonder dit kaartje kun je dus niet bellen, sms’en en mobiel internetten. De micro-simkaart is wat kleiner en zit in veel smartphones.

Waarom krijg ik een nieuwe simkaart?

Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe simkaart nodig als je een nieuw abonnement afsluit bij een andere provider of als je een nieuw mobiel-abonnement afsluit. Als je bij dezelfde mobiele provider blijft, kun je vaak je oude simkaart houden. Meestal kun je dan gewoon een nieuwe simkaart aanvragen bij je huidige provider.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven