Kun je rechtstreeks vliegen naar Bali?

Kun je rechtstreeks vliegen naar Bali?

Helaas gaan er vanuit Nederland geen rechtstreekse vluchten naar Bali. Je hebt dus altijd ergens een overstap. Vanaf Amsterdam Schiphol kun je met bijvoorbeeld KLM en Singapore Airlines naar Bali vliegen. De gemiddelde vliegtijd van een vlucht naar Bali is 16 tot 20 uur, inclusief overstaptijd.

Hoe lang vliegen naar Bali met Emirates?

De vlucht vertrekt vanaf Schiphol Amsterdam en vliegt, met een overstap in Dubai, naar Denpasar International Airport op Bali. De totale reistijd is ongeveer 13,5 uur.

Hoe duur zijn vliegtickets naar Bali?

Een goede prijs voor een vliegticket Bali ligt rond de €550 en €675, in het laagseizoen. Je hebt dan een directe vlucht of een vlucht met een korte overstaptijd van +/- 4 uur. In het hoogseizoen stijgen de prijzen enorm en betaal je al snel €750 of meer voor een retourtje Bali.

Hoe vliegen naar Bali?

Als je met Corendon naar Bali gaat, vlieg je altijd met KLM of Qatar Airways. Dit zijn twee betrouwbare vliegmaatschappijen waarmee je vlucht super ontspannen gaat verlopen. Met KLM vlieg je óf met een Boeing 777-200ER, óf met een Boeing 777-300ER. Tijdens deze vlucht wordt er een korte tankstop gemaakt in Singapore.

Hoe goedkoop vliegen naar Bali?

De goedkoopste maanden om naar Bali te vliegen zijn afhankelijk van de hoogseizoenen. Het hoogseizoen op Bali valt in de zomermaanden. Juli is daarom de duurste maand om te vliegen en november is de goedkoopste maand. Eigenlijk zijn dus alle wintermaanden het goedkoopst om te vliegen en de zomermaanden het duurste.

Hoe lang duurt de vlucht naar Indonesie?

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport (AMS) vliegen meerdere luchtvaartmaatschappijen naar Jakarta. Garuda Indonesia vliegt als enige maatschappij direct, deze vlucht duurt ongeveer 14 uur. Bij KLM zijn vluchten te boeken met een duur van 15 uur en 30 minuten, waarbij een tussenstop gemaakt wordt in Kuala Lumpur.

Hoe duur is een retour naar Bali?

De gemiddelde prijs voor een retour vliegticket vanaf Amsterdam naar Bali is gemiddeld tussen de 650 en 750 euro. Een belangrijke factor is de tijd wanneer je gaat, maar deze prijsverschillen zijn niet zo groot als bijvoorbeeld een vliegticket naar New York.

Wat kost een reis naar Bali?

Wat kost een vakantie Bali? In totaal kostte onze 28-daagse reis naar het Indonesische eiland € 3.518,74. Zo kom je uit op € 62,83 per persoon per dag. Dit bedrag is dus inclusief een vliegticket Bali, alle accommodaties op Bali en de kosten voor een bezoek aan een arts en medicijnen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven