Waar gaan mijn Downloads heen?

Waar gaan mijn Downloads heen?

Bestanden terugvinden

  • Tik op Apps of veeg van onderen naar boven over het scherm voor het overzicht van alle apps.
  • Tik op de map Samsung, Tools of Microsoft Apps.
  • Tik op de app Mijn bestanden.
  • Tik onder ‘Categorieën’ op Downloads.
  • Hier staat een overzicht van alle gedownloade bestanden.

Waar vind ik mijn Downloads op Huawei?

Open de bestandsmap op jouw Android. De app heet ‘Mijn bestanden’. Als je een app hebt die ‘Downloads’ of ‘Download Manager’ heet, gebruik die dan in plaats van de bestandsmap. Via zo’n app kom je direct bij je gedownloade bestanden.

Waar vind ik downloads op mijn computer?

Als u downloads op uw pc wilt vinden:

  1. Selecteer op de taakbalk Verkenner of klik op de Windows-logtoets + E.
  2. Onder Snelle toegang selecteert u Downloads.

Waar vind ik mijn downloads op ipad?

Standaard zet iOS of iPadOS je bestanden in iCloud, in de map Downloads. Maar je kunt ook zelf een andere locatie kiezen. Bijvoorbeeld op je iPhone zelf, of in een specifieke map in iCloud. Hiervoor ga je naar ‘Instellingen>Safari>Downloads’, en geef je aan waar je downloads moeten belanden.

Waar vind ik downloads op mijn ipad?

Waar staat je interne opslag?

Bij Android-telefoons vind je dit overzicht bij Instellingen > Opslagruimte. Bij een Windows Phone swipe je naar het scherm rechts van het startscherm om in je lijst met applicaties te komen.

Wat is een download programma?

Het overbrengen van bestanden van een plek op het internet naar de computer, tablet, of smartphone. Het kan hierbij gaan om afbeeldingen, muziek of video, maar ook om een programma of app. Over het algemeen geldt dat hoe groter het bestand is, hoe langer het duurt voordat het is binnengehaald (gedownload).

Kan geen bestanden downloaden Android?

De meeste fouten met bestandsdownloads oplossen

  • Controleer of je internetverbinding normaal werkt. Als je internetverbinding niet stabiel is, bekijk je hoe je stabiliteitsproblemen met internetverbindingen oplost.
  • Probeer het bestand later te downloaden.
  • Neem contact op met de eigenaar van deze website.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven