Waar gooi je lege verfblikken weg?

Waar gooi je lege verfblikken weg?

Lege verfblikken en lege spuitbussen waar verf of chemische middelen (bijvoorbeeld ovenreiniger) in hebben gezeten, mogen ook bij het restafval. Of lever ze in bij de oud-ijzerbak van de milieustraat. Als er nog resten verf of chemicaliën in zitten, moeten ze bij het klein chemisch afval.

Waar gooi je Foam weg?

Piepschuim kunt u bij het afvalbrengstation weggooien. Bij het plastic afval wordt piepschuim niet goed verwerkt en bij het restafval wordt het verbrand. Zonde! Want piepschuim is een kunststof dat heel geschikt is om te recyclen.

Waar moet je as weggooien?

Waar mag je as wél weggooien? Heb je nog as over? Dan mag dat ingezameld worden bij het restafval.

Waar kan ik perfect draft vaatjes inleveren?

1. In België en Nederland kan je makkelijk de vaten teruggeven bij elke grote supermarkt. Je ontvangt dan 5 euro per vat aan statiegeld. Verwijder wel even de plastic wrap rond het vat en gooi deze in de recyclage-bak (PMD in België).

Wat moet je doen met lege verfblikken?

Lege plastic verpakkingen van klein chemisch afval (bijvoorbeeld lege flessen van terpentine, wasbenzine en kwastreiniger) mogen in de zak met plastic verpakkingen. Ze moeten wel goed leeg zijn, anders verstoren restanten de recycling. Lege verfblikken (of met wat opgedroogde restanten) mogen in het restafval.

Wat met lege verfpotten?

Na een schilderkarwei is de verfpot meestal niet helemaal leeg. Je kan er dan voor kiezen om de verfresten te bewaren en nadien te hergebruiken of je kan de verfresten naar het containerpark doen.

Waar moet je cd weggooien?

Voor CD’s en CD-doosjes staan op sommige plaatsen speciale inzamelbakken. Dit verschilt per gemeente. Grote aantallen CD-doosjes kunnen ook voor recycling worden ingeleverd bij een van onze milieustraten. Indien dit geen mogelijkheid is, mag u de CD’s, DVD’s en hoesjes bij het restafval deponeren.

Waar moet je vlees weggooien?

Vlees- en visresten gaan snel stinken en trekken ongedierte aan. Gooi ze in de bak die het eerst geleegd wordt (biobak of vuilnisbak), en verpak ze eventueel in een krantenpagina. Gooi het afval zo droog mogelijk in de gft-bak.

Hoeveel glazen Perfect Draft?

Met deze Philips PerfectDraft kun je ook thuis genieten van een koel vers getapte Hertog Jan Pilsener. Inclusief vaatje Hertog Jan Pilsener (6 liter) en 6 Hertog Jan Pilsener glazen (25CL) voor een perfect getapte Hertog Jan bij je thuis.

Wat kost een fust Hertog Jan?

De gemiddelde prijs van een perfect Draft fust van Hertog Jan Pilsener is €19,74 (€3,29 per liter). De gemiddelde prijs van Hertog Jan Pilsener in de winkel is €2,44 per liter. In een PD fust 6L zit in totaal 6,00 liter.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven