Waar is Adele opgegroeid?

Waar is Adele opgegroeid?

Tottenham, Londen, Verenigd Koninkrijk
Adele/Geboorteplaats

Hoe oud is adel?

33 jaar (5 mei 1988)
Adele/Leeftijd

Hoeveel cd zijn er van Adele verkocht?

De Engelse superster bracht haar tweede plaat uit in januari 2011 en was in de Verenigde Staten in zowel 2011 als 2012 uitgeroepen tot het bestverkochte album van het jaar. De teller van de wereldwijde verkoop van Adele’s populaire cd staat inmiddels op ruim 26 miljoen exemplaren.

Waarom maakt Adele geen muziek meer?

Aan het eind van haar laatste tour van 2016-2017 was ze er helemaal klaar mee. Hoe ervaren ze ook is, Adele heeft podiumvrees en liet 2 jaar geleden al weten dat ze misschien nooit meer een podium op zal lopen.

Waar is Adele bekend van geworden?

Adele Laurie Blue Adkins MBE (Tottenham (Londen), 5 mei 1988) is een Britse popzangeres. In 2008 brak ze bij het grote publiek door met haar album 19 en singles als ‘Chasing Pavements’ en ‘Make You Feel My Love’. De eerste single uit dit album was ‘Hello’. De single stond wereldwijd meteen na de release op nummer 1.

Hoe heet Adele’s eerste plaat?

19 is het debuutalbum van de Engelse zangeres Adele uit 2008. Wereldwijd zijn meer dan zeven miljoen exemplaren van de plaat verkocht. In Nederland werd de cd het best verkochte album van 2009. 19 leverde Adele bovendien vier Grammy-nominaties op voor onder meer beste nieuwe artiest en beste album van het jaar.

Hoe is Adele ontdekt?

Adele is een Britse soul/jazz zangeres die op haar 19e ontdekt wordt door Jools Holland, een bekende muzikant en tv-presentator. Adele brengt in 2008 scoort ze met de tweede single ‘Chasing Pavements’ een grote hit (afkomstig van het album 19). Ondertussen zijn er drie albums uit.

Heeft adel kinderen?

Angelo James Konecki
Adele/Kinderen

Hoeveel cd’s heeft Adele?

Is Adele gestopt met zingen?

Maar nee, het is helaas geen grap. Adele denkt er echt over na om 10 jaar niet te toeren, omdat ze zich volledig wil focussen op de opvoeding van haar 3-jarige zoontje Angelo. Haar huidige tour, die nog bezig is, brengt haar langs alle grote steden in de wereld.

Wat is de naam van Adele?

Adele
Algemene informatie
Volledige naam Adele Laurie Blue Adkins
Geboren 5 mei 1988
Geboorteplaats Tottenham (Londen)

Is Adel Nederlands?

Adele Laurie Blue Adkins MBE (Tottenham (Londen), 5 mei 1988) is een Britse popzangeres. In 2008 brak ze bij het grote publiek door met haar album 19 en singles als ‘Chasing Pavements’ en ‘Make You Feel My Love’.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven