Waar is de Tab toets op de Mac?

Waar is de Tab toets op de Mac?

Wanneer je cmd (⌘) ingedrukt houdt kun je met de Tab (⇥) -toets wisselen tussen verschillende apps. Let op dat dit wisselt tussen programma’s, en niet tussen vensters zoals bij Windows. Door shift (⇧) toe te voegen ga je de andere kant op. Handig als je bijvoorbeeld 1x Tab (⇥) te veel doet.

Waar zit Alt op macbook?

Kies je Toon Toetsenbordweergave, dan krijg je een toetsenbordoverzicht te zien. Klik je op bijvoorbeeld de Option (Alt)-toets, dan krijg je de onderliggende speciale leestekens te zien.

Hoe knippen en plakken met macbook?

Tekst of andere onderdelen op de ene locatie kopiëren of knippen en op een andere locatie plakken….Knippen

  1. Druk op Command-X.
  2. Of kies ‘Wijzig’ > ‘Knip’ in de menubalk.
  3. Of Control-klik (of klik met de rechtermuisknop) op het onderdeel dat u hebt geselecteerd en kies ‘Knip’ in het contextuele menu.

Waar vind ik de Tab toets?

T. Toets linksboven op het toetsenbord. De functie van deze toets hangt af van het programma waarmee u werkt.

Wat is de control toets op Mac?

Op de Mac gebruik je de Command-toets en deze pijltoetsen om naar het begin of het einde van de huidige regel te gaan; met de Home-toets of de End-toets ga je naar het begin of het einde van het huidige document.

Hoe Kopieer en plak je op een MacBook?

Als je snel tekst wilt hergebruiken, kun je deze op de ene locatie kopiëren en op een andere locatie plakken.

  1. Selecteer de tekst die je wilt kopiëren.
  2. Kies ‘Wijzig’ > ‘Kopieer’ (uit het Wijzig-menu boven in het scherm) of druk op Command + C.

Hoe knip je op een MacBook?

Druk op Shift + Command (⌘) + 4. De muis verandert nu in een kruis. Houd de linkermuisknop ingedrukt op de plek waar je wil beginnen met jouw selectie, en sleep het kruis over het beeldscherm. Aan het eind van jouw selectie laat je jouw linkermuisknop los.

Wat is eject op Mac?

De eject toets (rechts boven) op het toetsenbord van je Mac gebruik je normaal gesproken alleen maar om een CD/DVD uit de CD/DVD speler te krijgen. Schakelt het scherm van je Mac uit, wanneer je een toets indrukt of met de muis beweegt zal het scherm weer geactiveerd worden.

Waar vind ik de shift toets?

De shift knop wordt gebruikt om hoofdletters te typen. Deze toets bevindt zich zowel links als rechts op het toetsenbord en ziet eruit als een lege opwaartse pijl. Je mag steeds kiezen welke van de twee shift toetsen je gebruikt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven