Inhoudsopgave
- 1 Waar kan ik de ANWB voor bellen?
- 2 Kan je altijd de ANWB bellen?
- 3 Hoe lang duurt het voordat de ANWB er is?
- 4 Is ANWB op kenteken?
- 5 Hoe vaak mag je pech hebben bij ANWB?
- 6 Wat als je geen Wegenwacht hebt?
- 7 Heb ik ANWB Woonplaatsservice?
- 8 Wat kost de ANWB Wegenwacht?
- 9 Wat is het telefoonnummer van het ANWB leden Service Center?
- 10 Welk nummer bellen als je pech hebt?
- 11 Waar komt de ANWB voor?
- 12 Wat doet de ANWB bij pech?
- 13 Wie is mijn pechhulpverlener?
- 14 Waar blijft de Wegenwacht?
Waar kan ik de ANWB voor bellen?
Behalve bij pech kun je de Wegenwacht ook bellen voor advies bij twijfelgevallen. Dit gaat om advies voor technische zaken die niet direct onder pech vallen. Denk bijvoorbeeld aan dashboardlampjes, lekkend vloeistof maar ook een tankdop die er niet af wil.
Kan je altijd de ANWB bellen?
Ook als je geen pech hebt, kun je de Wegenwacht bellen voor advies. Bijvoorbeeld bij een vreemd geluiden, vreemde geur of als je twijfelt of je door kunt rijden. Daarnaast kun je als ANWB-lid gratis je accu laten checken. Zeker voor de winter is dit fijn.
Wat is het e mailadres van de ANWB?
Betaal de factuur en geef per mail (anwbvoordezaak@anwb.nl) de juiste bedrijfsnaam door. Vermeld hierbij je lidmaatschapsnummer.
Hoe lang duurt het voordat de ANWB er is?
Volg waar de Wegenwacht is Ook kun je hier zien hoelang het duurt voor je Wegenwacht bij je is. Ongeveer 5 minuten voor aankomsttijd volg je de Wegenwacht live op de kaart. En als je Wegenwacht er bijna is, belt hij of zij je ook nog even.
Is ANWB op kenteken?
Het ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Service is persoonsgebonden. Rijden zij in jouw auto, dan zijn kinderen tot en met 25 jaar met de ANWB Jongerenpas verzekerd van dezelfde pechhulp als jij. Je dient hiertoe wel het kenteken van dit voertuig aan ons door te geven.
Is ANWB bellen gratis?
Bel dan 088 – 269 28 88. Ben je een zakelijke klant? Bel dan 0900 – 900 08 88 (5 ct/min) of +31 88 – 269 14 64 vanuit het buitenland.
Hoe vaak mag je pech hebben bij ANWB?
Je kunt de ANWB Wegenwacht net zo vaak bellen als je wilt voor advies. Pechhulp krijg je echter maximaal 7 keer per jaar, waarvan 4 keer zonder extra kosten.
Wat als je geen Wegenwacht hebt?
Pechhulp van de ANWB Ook als je geen lid bent van de ANWB kan je de ANWB inschakelen wanneer je met pech langs de weg staat. Het verschil met de Wegenwacht Anwb Service is dat bij pechhulp je auto vaak weggesleept wordt terwijl ze bij de wegenwacht service je weer op weg proberen te helpen.
Wat kost ANWB wegenwacht?
Nederland
Hoofdlid | Jongerenvoordeel | |
---|---|---|
Instap | 61,50 | 31,- |
Standaard | 101,50 | 53,- |
Compleet | 132,50 | 68,- |
Heb ik ANWB Woonplaatsservice?
Pakketten met Woonplaats Service Bij Wegenwacht Service zit pechhulp in de woonplaats niet in ieder pakket. Kies dan voor een Wegenwacht Standaard of Wegenwacht Compleet pakket. Bij deze pakketten is, naast pechhulp in de eigen woonplaats, ook vervangend vervoer inbegrepen.
Wat kost de ANWB Wegenwacht?
Hoe duur is pechhulp van de ANWB? Zoals je hier kunt zien kun je pechhulp van de Wegenwacht® van ANWB al afsluiten vanaf €62,50 per jaar. Tenzij je jonger bent dan 24 jaar, dan kun je gebruik maken van het jongerenvoordeel, of als je partner al lid is van de ANWB kun je gebruik maken van het partnervoordeel.
Wat is ANWB Partnerpas?
Voor één auto Dan heeft hij/zij geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kan je partner meeliften op die van jou met een Partnerpas. De ANWB Partnerpas kun je gemakkelijk aanvragen voor € 7,50 per jaar. Met de ANWB Partnerpas wordt je partner alleen geholpen in de auto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven.
Wat is het telefoonnummer van het ANWB leden Service Center?
Vragen? Bel 088-2692 222. Stel jouw vraag aan Iris of bel met 088-2692 222. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag: 8.30 – 18.00 uur, zaterdag: 10.00 – 16.00 uur en zon- en feestdagen gesloten.
Welk nummer bellen als je pech hebt?
Ga, net als de overige inzittenden, zo snel mogelijk achter de vangrail staan, liefst met een veiligheidshesje aan. Dreigt er acuut gevaar, bel dan 112.
Wat is het email adres van de ANWB?
Waar komt de ANWB voor?
De ANWB staat voor Algemene Nederlandsche Wielrijders-Bond. De ANWB helpt u bij pech onderweg maar ook als bijvoorbeeld uw auto in de ochtend niet wilt starten. Lid zijn van de ANWB geeft een veilig gevoel en u hoeft niet direct aan de kosten te denken als u onderweg stil komt te staan.
Wat doet de ANWB bij pech?
Als de Wegenwacht er eenmaal is, doet hij of zij zijn/haar uiterste best om jou weer op weg te helpen. En mocht jouw auto niet ter plekke gerepareerd kunnen worden, zorgen wij ervoor dat de auto wordt weggesleept. En we zorgen er natuurlijk ook voor dat jij en eventuele andere gestrande inzittenden veilig thuis komen.
Wat moet ik doen als ik stil komt te staan met pech?
Pech onderweg. Wat nu?
- Zet jouw auto altijd zo ver mogelijk naar rechts, liefst in de berm.
- Draai de wielen naar rechts.
- Zet de alarmlichten aan, als deze het niet doen plaats een gevarendriehoek.
- Laat alle inzittenden aan de rechterzijde uitstappen.
- Blijf achter de vangrail of in de berm wachten op de Wegenwacht.
Wie is mijn pechhulpverlener?
Bergnet is een officiële pechhulpverlener die u zonder abonnement of lidmaatschap kunt inschakelen voor hulp bij autopech. Bel Bergnet: 088-888 11 00 (standaard tarief), 24/7 persoonlijk contact.
Waar blijft de Wegenwacht?
Bij ‘Waar is mijn Wegenwacht’ krijg je na een pechmelding een sms’je met een link naar een mobiele site. Daar vind je informatie als ‘ingepland’, ‘onderweg’, en ‘wegenwacht is er bijna’. Vijf minuten voor aankomsttijd, is de wegenwacht op een kaartje te volgen.
Wat is de ANWB?
De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.
https://www.youtube.com/c/anwb