Waar kan ik mijn oude dekbed inleveren?

Waar kan ik mijn oude dekbed inleveren?

Alle textiel mag erin, behalve als het vervuild of nat is. Je kunt oud textiel in een textielcontainer doen, meegeven in een zak met huis-aan-huis inzamelacties of afgeven bij de kringloopwinkel of milieustraat.

Waar kun je oude schoenen inleveren?

Oude kleding en textiel inleveren bij supermarkt of winkelcentra. Bij sommige supermarkten of winkelcentra staan speciale verzamelcontainers voor oude kleding en textiel. U kunt daar uw oude kleding in stoppen, maar ook schoenen, hoeden en zachte knuffelbeesten.

Waar laat ik oude tuinkussens?

Schone kussens van een goede kwaliteit kun je weggeven aan dierenasiels en kringloopwinkels. Als je oude kussens er weleens beter uitgezien hebben, dan kunnen ze er bij een textielrecyclingsbedrijf iets anders van maken. Je kunt tevens iets creatiefs doen met je oude kussens en ze voor een ander doel gebruiken.

Wat te doen met oude donsdekens?

Geraak je niet in de kringwinkel, dan kan je afgedankte kledij maar ook andere textiel zoals lakens, hoofdkussens, slaapzakken, gordijnen, in een afgesloten zak in de textielcontainers deponeren. Deze containers staan verspreid in de gemeente (zie hieronder).

Welke winkels oude kleding inleveren?

Wij zetten acht merken op een rijtje waar je je gebruikte items kan recycleren.

  • H&M. In de H&M-winkels kan je in ruil voor een bon die goed is voor 15 % korting op je volgende aankoop een zak oude kleding inleveren in een recycleerbox.
  • Ici Paris XL.
  • & Other Stories.
  • Lush.
  • Monki.
  • Kiehl’s.
  • C&A.
  • L’Occitane.

Waar kan ik mijn oude kleding inleveren?

Kleding en schoenen die je zelf niet meer draagt, kun je inleveren in een textielbak of kledingzak. Ook versleten en gescheurde stoffen mogen in de textielbak. De kringloopwinkel of tweedehandszaak is blij met kleding, schoenen en accessoires die nog goed zijn.

Wat doen met oude kleding Antwerpen?

Daarnaast wordt textiel ook thuis opgehaald na een eenvoudig telefoontje met De Kringwinkel Antwerpen. U kan hiervoor bellen naar het nummer 03 217 25 10, de ophaaldienst van de kringwinkel is volledig gratis. Kindervriend en Mensenzorg zetten dan weer vooral in op de uitbreiding van hun huis-aan- huisrondes.

Wat levert een kilo kleding op?

€0,40 per kilo. We zamelen kleding en schoenen in die u zelf niet meer draagt, maar nog wel zo mooi, netjes en modieus is dat we er nog iemand een plezier mee kunnen doen. Dit wordt bij ons gewogen en ingenomen en u krijgt het aantal kilo’s dat hieraan voldoet direct contant of per bank uitbetaald!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven