Waar kan ik mijn oude schoenen inleveren?

Waar kan ik mijn oude schoenen inleveren?

Kleding en schoenen die je zelf niet meer draagt, kun je inleveren in een textielbak of kledingzak. Ook versleten en gescheurde stoffen mogen in de textielbak. De kringloopwinkel of tweedehandszaak is blij met kleding, schoenen en accessoires die nog goed zijn.

Waar kleding inleveren Amsterdam?

Doe kan bij ons: Leger des Heils ReShare. Wij zamelen tweedehands, of gebruikte, kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen en milieu kunnen helpen. Dus als jij jouw kledingkast opruimt, doneer dan jouw kleding aan Leger des Heils ReShare bij een van onze kleding- en textielcontainers.

Waar kan ik oude spijkerbroek inleveren?

Scheffer zou graag zien dat je in de toekomst je broek kunt afgeven bij een gemeentelijke afvalstraat of bij de winkel waar je de broek hebt gekocht. In ruil daarvoor krijg je 2,50 euro. Van de ingeleverde jeans kunnen nieuwe spijkerbroeken gemaakt worden of het materiaal kan worden gebruikt in de papierindustrie.

Waar kan ik schoenen doneren?

Helaas zijn er nog steeds heel veel mensen die zich geen schoenen kunnen veroorloven. Jij kunt jouw steentje bijdragen. Namelijk door schoenen (en kleding) te doneren aan goede doelen als Sympany en het Leger des Heils. Of breng ze naar een textielcontainer bij jou in de buurt.

Wat te doen met oude bedrijfskleding?

Dan kun je het beste contact opnemen met de leverancier die deze kleding heeft gemaakt. Tegenwoordig nemen veel bedrijven deze namelijk weer in, om ze vervolgens te gebruiken voor recycling of andere duurzame doeleinden.

Wat doen met oude spijkerbroeken?

Van een oude spijkerbroek kun je natuurlijk ook allerlei nieuwe kledingstukken maken. Vroeger knipte ik broeken die te kort waren of gescheurd waren af om er een korte broek van te maken, maar je kunt jouw jeans ook omtoveren in een rokje of een kledingstuk voor één van de kinderen.

Waar kan ik kleding inleveren Den Haag?

Inleveren textiel, kleding en schoenen

  • U kunt uw textiel, kleding en schoenen inleveren in een textielcontainer bij u in de buurt.
  • Ook bij de Haagse stadsboerderijen staan textielcontainers.
  • Kleding en schoenen die nog goed zijn, kunt u naar een kringloopwinkel of tweedehandszaak brengen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven