Waar kan je een brievenbus kopen?

Waar kan je een brievenbus kopen?

Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen, maar vind je ook een gietijzeren, stenen en hardstenen brievenbus. Kies de stijl die bij jou past! Een Amerikaanse, Engelse of een design brievenbus geeft jouw deur of voortuin een leuke uitstraling.

Wat kost een PTT brievenbus?

Deze brievenbus is al verkrijgbaar vanaf 39,95 euro! Het groene model is verkrijgbaar mét of zonder slot.

Wat is een goede brievenbus?

En de winnaar is de Zandvoort brievenbus! Model Zandvoort scoort vergeleken met alle andere brievenbussen uit ons assortiment het hoogst op prijs/kwaliteitsverhouding! De Zandvoort heeft een zeer stevige stalen constructie. Onder de ruim overhangende brievenbusklep bevindt zich de inworp opening.

Hoe ver mag een brievenbus van de weg staan?

De afstand tussen de openbare weg en uw brievenbus mag niet meer dan tien meter zijn. Is de afstand groter? Dan hoeft PostNL de post niet in uw brievenbus te bezorgen.

Waar staan de brievenbussen in Hoorn?

Hoorn: Westerblokker, Sint Josephpark, Binnenplaats, Kleine Oost, Stationsplein, Breed, Paardensteeg, Grote Beer, Vijzelmolen, Van Beijerenstraat, Koepoortsweg, Joh.

Wat staat er op een brievenbus?

Gebruik in zo’n geval de locatiewijzer van Post NL. Vul je adres in en klik op ‘brief posten’ en alle brievenbussen worden getoond op de kaart….Hoe laat wordt de brievenbus in mijn buurt geleegd? En wanneer wordt mijn post bezorgd?

Gepost op: Bezorgd op:
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag

Welke dagen wordt brievenbus geleegd?

Straatbrievenbussen legen we dagelijks om 17.00 uur, behalve op zaterdag en zondag. Heb je na 17.00 uur nog post die zo snel mogelijk bezorgd moet worden? Kijk dan op de locatiewijzer bij welk PostNL-punt je nog terecht kunt.

Is het verplicht een brievenbus te hebben?

Het antwoord op deze vraag is ja! Als er geen brievenbus bij huis staat of een gleuf in de deur zit kan er geen post bezorgd worden. Voor de overheidsinstanties is dit bijvoorbeeld van groot belang. Er staat zelfs in de wet vermeld dat een brievenbus zo dicht mogelijk aan de openbare weg moet worden geplaatst.

Wat kost een postbus particulier?

Wat kost het? De abonnementskosten van een postbus zijn 225 euro per jaar excl. btw (272,25 incl. btw).

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven