Waar moet een goede fietsbroek aan voldoen?

Waar moet een goede fietsbroek aan voldoen?

Wanneer je een fietsbroek past kun je op de volgende zaken letten:

 • De broek moet overal goed aansluiten, maar niet knellen.
 • De bretels mogen een klein beetje te strak zitten als je rechtop staat, maar als je in de fietshouding staat of zit moeten ze strak maar comfortabel aansluiten.

Wat kost een goede fietsbroek?

De prijs van een fietsbroek is een goede graadmeter maar zegt niet alles. Sommige merken kiezen voor mooiere stoffen en dat maakt een fietsbroek duurder maar niet per se beter. In het algemeen kun je wel stellen dat een broek van 90 euro goed is voor ritten van een uur of twee.

Wat is een goede Wielrenbroek?

De 10 beste fietsbroeken van dit moment

 • Etxeondo Orhi. Gijs Ferkranus.
 • Castelli Premio Black. Gijs Ferkranus.
 • Velocio – Signature Bib Short. Gijs Ferkranus.
 • Q36.5 – Dottore L1 Fietsbroek.
 • Assos – Mille GT fietsbroek.
 • Bioracer – Epic Bibshort.
 • Endura Pro SL Koersbroek.
 • Sportful – LTD Shield Fietsbroek.

Welke Castelli fietsbroek?

De Progetto X2 Air is de beste zeem van Castelli. Comfortabeler dan de Kiss Air tijdens lange fietstochten. De populairste Castelli fietsbroek is de Castelli Free Aero Race 4, deze is voorzien van de Progetto X2 Air zeem en ideaal voor het fietsen van lange afstanden op de racefiets.

Wat is een goede fietsbroek dames?

Dames fietsbroek die echt lekker zit bij vrouwen – Test Review!

 • 1 Beste fietsbroek: Sport2x T-PRO dames. Deze Sport2x T-PRO dames fietsbroek is speciaal gemaakt voor dames en heeft de beste zeem.
 • 2 Assos Laalalai dames fietsbroek.
 • 3 Assos Dyora dames fietsbroek.
 • 4 Bioracer Vesper Short Soft Korte Damesbroek.

Welke fietsbroek tegen zadelpijn?

Beste fietsbroek tegen zadelpijn: Assos Equipe RS S9. Beste fietsbroek voor lange afstanden: Assos Cento Evo. Beste korte fietsbroek: AGU Prime Bibshort Essential. Beste fietsbroek winter: Van Rysel Korte Winterfietsbroek.

Wat is de beste dames fietsbroek?

Deze Assos Dyora met bretels is echt de top van de top op het gebied van dames fietsbroeken en ja: hij is erg duur. Door de hoge kwaliteit materialen en afwerking zit deze het beste bij de meeste dames op de racefiets. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van de mooie Dyora fietskleding-lijn van Assos.

Wat is een goede zeem?

Zeemleer heeft als belangrijkste eigenschap dat het zeer veel vocht op kan nemen. Daarnaast is het ook bijzonder zacht, wat het uitermate geschikt maakt om te gebruiken bij het droogmaken van oppervlaktes na het schoonmaken.

Wat is een goede fietsbroek met zeem?

Beste fietsbroek tegen zadelpijn: Assos RS S9 Deze Assos Equipe RS S9 heeft de top-zeem van Assos: De S9 zeem. De broek draagt erg comfortabel en voorkomt zadelpijn door de uitmuntende S9 zeem. Door de lage snit is het makkelijk plassen en de brede schouderbanden zitten fijn.

Wat is een goede zeem fietsbroek dames?

1 Beste fietsbroek: Sport2x T-PRO dames Deze Sport2x T-PRO dames fietsbroek is speciaal gemaakt voor dames en heeft de beste zeem. Deze best geteste dames bib short draagt prettig, is mooi en zeer betaalbaar voor de hoge kwaliteit.

Wat voor zeem in fietsbroek?

Ontdek de beste fietsbroeken van 2021

product voordelen
Castelli Team Ineos Volo Zeem: Kiss Air – bijzonder comfortabel Platte naden om irritatie te voorkomen
AGU Essential Bibtight geschikt voor koud weer platte naden + reflecterende elementen zodat je goed zichtbaar bent lycra materiaal zodat je benen lekker warm blijven

Welke zeem dames fietsbroek?

Vrouwen en mannen zijn compleet verschillend ‘aan de onderkant’ en de zeem van de fietsbroeken voor dames en heren dus ook. Kies dus altijd voor een fietsbroek met dames zeem. Vaak wordt aangenomen dat de dikte van de zeem iets zegt over de kwaliteit. Dus: hoe dikker, hoe beter.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven