Waar staan de DLL files?

Waar staan de DLL files?

Reacties. Ze staan in c:\Program files\GIMP\bin od c:\progam files(x86)\GIMP\bin. Installeer GIMP nog een keer en waarschijnlijk is de file weer terug.

Waarom is het belangrijk om een DLL-bestand in Windows te registreren?

Hoewel de registratie van DLL’s onder Windows Vista en Windows XP zich meestal op de achtergrond afspeelt, kan het door problemen van de harde schijf, de installatie van de software of een virusinfectie, nodig zijn om een DLL handmatig te registreren.

Hoe kan ik een DLL-bestand openen?

Gebruik je Windows 7 of nieuwer, open dan de map met het nieuwe DLL-bestand, houd Shift ingedrukt en klik met de rechtermuisknop op de map. Selecteer nu “Opdrachtvenster hier openen”. Het opdrachtvenster zal direct die map openen.

Hoe werkt een DLL?

Een DLL-bestand is een samengestelde bibliotheek die een reeks procedures en / of drivers bevat die door een Windows-programma worden verwezen en uitgevoerd. Hiermee kunnen meerdere programma’s toegang krijgen tot gedeelde functies via gemeenschappelijke bibliotheken.

Kan DLL-bestand niet vinden?

Installeer het programma dat deze fout veroorzaakt opnieuw. Nog beter, verwijder het, download het nieuwste installatiebestand en installeer het. Als het bestand in kwestie een legitiem DLL-bestand is dat vereist is voor een van uw programma’s, kunt u het proberen registreer dit DLL-bestand opnieuw.

Kan de Ordinaal 101 niet vinden in DLL-bestand?

Kunt u ook het foutnummer en de specifieke kenmerken van het DLL-bestand? Wat betreft de aard van de fout, kan het te wijten zijn malware, corrupte systeembestanden of een buggy systeem (Windows)-update.

Kan de DLL OCX niet registreren?

De melding “Kan de DLL/OCX niet registreren” tijdens de installatie van de module Jaarrekening kan voortkomen uit twee redenen: 1. Er is geen volledige installatie uitgevoerd van Microsoft Office, maar bijvoorbeeld een virtuele installatie van Microsoft Office.

Wat is een .DLL bestand?

Afkorting van ‘Dynamic Link Library’. Een ‘bibliotheek’ met kleine programma’s die kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van een groter programma. Door gebruik te maken van DLL-programma’s worden grotere programma’s sneller uitgevoerd.

Kan DLL niet laden?

Kan de Ordinaal 9 niet vinden in DLL-bestand?

Kan de Ordinaal 12404 niet vinden?

Zoek op je computer naar alle bestanden met de naam mfc90u. dll en kijk of er een in de map staat waarin Kies geïnstalleerd staat (vermoedelijk “C:\Program Files (x86)\Samsung\Kies3…”). Verwijder Kies opnieuw en controleer of de Samsung map achterblijft in C:\Program Files (x86).

Kan DLL bestand niet vinden?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven