Waar staat afkorting BP voor?

Waar staat afkorting BP voor?

BP ( British Petroleum) is een aardoliebedrijf met een hoofdkantoor in Londen. Het behoort tot de ‘Supermajor’-maatschappijen, de zes grootste staatsonafhankelijke oliemaatschappijen.

Wat produceert Total?

Zijn activiteiten bestrijken de hele olie- en gasketen, van de exploratie en productie van aardolie en aardgas tot energieopwekking, transport, raffinage, marketing van aardolieproducten en internationale handel in ruwe olie en producten. TotalEnergies is ook een grootschalige producent van chemicaliën.

Hoeveel Total tankstations zijn er in Nederland?

Bekijk de kaart en ontdek waar je de ruim 400 TotalEnergies tankstations in Nederland kunt vinden.

Hoeveel tankstations heeft BP?

2.128 locaties in Nederland en België

Wat kost benzine bij BP?

Soort brandstof Prijs
Euro ongelood 95 EUR 2.089
BP Ultimate ongelood 98 EUR 2.179
Diesel EUR 1.749
BP Ultimate diesel EUR 1.839

Wat doet Total?

Total Raffinaderij Antwerpen (TRA) is één van de meest moderne en meest gediversifieerde raffinaderijen in Europa en de grootste in België. Er worden diverse petroleumproducten geleverd(stookolie, benzine, LPG, gasolie, kerosine…) en basisgrondstoffen zoals nafta, butaan en aromaten voor de petrochemie.

Welke Total olie in mijn auto?

De ACEA standaard A: olie ontworpen voor benzinemotoren. B: olie ontworpen voor dieselmotoren van personenauto’s. C: voor lichte motoren die zijn uitgerust met katalysatoren of deeltjesfilters. E: voor bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens.

Hoeveel tankstations heeft Nederland 2020?

2016 2020
Tabak 555 596
Benzine 1.033 967
Dieselolie 168 157

Hoeveel tankstations zijn er in Nederland 2021?

Van de 4.121 stations in Nederland zijn er nu 2.098 zonder shop en personeel, aldus de brancheclub. 2.023 stations bezitten nog een winkel. Al met al groeide het aantal onbemande pompen sinds 2003 met 265 procent, het aantal stations met personeel halveerde bijna.

Waar kan je tanken met BP pas?

Met de BP tankpas kunt u terecht bij meer dan 1.000 BP, Greenpoint, Texaco, Esso en Total tankstations in Nederland en bij meer dan 20.000 tankstations van het ROUTEX netwerk (BP, Aral, Circle K, ENI en OMV) in 32 Europese landen. Omrijden is dus niet meer nodig.

Waar kan ik met mijn BP pas tanken?

Omrijden voor het beste tankstation is met de BP Plus Tankpas niet meer nodig. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande en 60 onbemande BP-stations in Nederland. Dankzij een samenwerking met EG Group (Texaco en Esso) en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations.

Welke benzine heeft BP?

Als je bij elke tankbeurt kiest voor BP Ultimate ongelood 98 help je je motor optimaal te laten presteren. Al onze brandstoffen bevatten ACTIVE technologie.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven