Waar staat de maansteen voor?

Waar staat de maansteen voor?

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren.

Wat is een Meditatiesteen?

Maansteen is een veldspaat mineraal, een kaliumaluminiumsilicaat met een hardheid van 6 tot 6,5. De steen is genoemd naar zijn blauw-witte glans, die wordt veroorzaakt door zijn lamelstructuur. Het mineraal wordt gevonden in Sri Lanka, Madagaskar, Myanmar, Australië, India en de Verenigde Staten.

Welke kleur heeft een maansteen?

Maansteen (edelsteen)

Maansteen
Chemische formule (Na,K)AlSi3O8
Kleur Kan allerlei kleuren hebben, zoals blauw, grijs, wit, roze, groen en bruin
Streepkleur Wit
Hardheid 6,0 tot 6,5

Waar staat Sodaliet voor?

Sodaliet is een steen die prikkelbaarheid en onrust verminderd. Het is een inzichtgevende steen die zelfacceptatie bevordert. Helpt om trouw te blijven aan jezelf en geeft meer zelfvertrouwen. Sodaliet verminderd schuldgevoelens en helpt je om de waarheid te durven uiten en meer te varen op je intuïtie.

Wat betekent de edelsteen maansteen?

Maansteen ontleent zijn naam aan de mooie glans en uitstraling die aan de maan doet denken. Hiermee geldt deze steen als steen van de intuïtie, het gevoel, de vruchtbaarheid en het hart. Deze steen werd gebruikt als geluksteen en voor het opwekken van iemands liefde.

Wat is de werking van edelstenen?

Edelstenen werken op energetisch niveau (de werking is niet tastbaar maar wel voelbaar). Net als wij, wij bestaan ook uit energie. De krachten van sommige stenen – die soms wel miljoenen jaren oud zijn – zijn enorm uitlopend: van een steen voor ontspanning, bescherming tot aarden.

Wat is Angeliet?

Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. De steen staat voor gelijkheid en delen en werkt prima bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Angeliet bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Hij heeft een kalmerende werking bij psychische belasting en heftige emoties.

Welke steen past bij maansteen?

Sterrenbeeld edelstenen

Waterman – 21 januari – 18 februari Aquamarijn, amazoniet en maansteen. Vissen – 19 februari – 20 maart Amethist, regenboog maansteen en fluoriet
Tweelingen – 21 mei – 21 juni Citrienkwarts, botswana agaat en tijgeroog Kreeft – 22 juni – 22 juli Carneool, maansteen en blauwe chalcedoon

Wat doet een Moonstone?

Moonstone juwelen Moonstones passen goed bij jou als je wat extra rust en evenwicht kunt gebruiken. De edelsteen heeft zoals de naam al doet vermoeden een sterkte connectie met de maan. Maar ook met vrouwelijke energie, de steen bevordert de intuïtie en heeft een kalmerende werking.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven