Waar staat je BSN nummer op je paspoort 2021?

Waar staat je BSN nummer op je paspoort 2021?

Vanaf 30 augustus 2021 staat het burgerservicenummer (BSN) in een QR-code op de achterkant van de houderpagina van het paspoort. Het BSN is hiermee verwijderd uit de machineleesbare strook en de chip. Het BSN staat nog wel als leesbare cijfers op de achterkant.

Waar vind ik mijn Burger Service Nummer?

Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw identiteitskaart (ID-kaart). Let op: vanaf 2 augustus 2021 staat uw BSN ook in een QR-code op de achterzijde van uw identiteitskaart. Op onderstaande afbeeldingen staat een rode cirkel om het BSN.

Heeft iedere Nederlander een BSN nummer?

Het burgerservicenummer (BSN) is een uniek persoonsgebonden nummer in Nederland. Iedereen die zich laat inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) krijgt zo’n nummer.

Waar vind ik het burgerservicenummer op mijn ID?

Het burgerservicenummer (BSN) is uw eigen persoonsnummer voor contact met de overheid. Bijvoorbeeld voor zorg of belastingen. U krijgt een BSN als u zich inschrijft in de Basisregistratie Personen (BRP).

Waar staat het BSN nummer op verblijfstitel?

Op de achterkant van uw verblijfsvergunning: 6.

Waar staat het BSN op mijn paspoort?

Waar staat mijn burgerservicenummer (BSN) op mijn paspoort? Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw paspoort. Op onderstaande afbeeldingen staat een rode cirkel om het BSN. Bij paspoorten van vóór 2014 staat het BSN op de voorkant (rode ovaal).

Waar staat mijn burgerservicenummer op mijn paspoort?

Waar staat mijn burgerservicenummer (BSN) op mijn paspoort? Uw burgerservicenummer (BSN) staat op de voorkant of achterkant van uw paspoort. Op onderstaande afbeeldingen staat een rode cirkel om het BSN.

Wat is uw burgerservicenummer in uw paspoort?

Uw burgerservicenummer (BSN) staat in uw Nederlandse paspoort op de voorkant of achterkant van de houderpagina. Dat is de kunststof pagina waarop uw foto staat.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven