Waar staat R voor?

Waar staat R voor?

Remedial teaching is extra uitleg en hulp aan kinderen die leermoeilijkheden of andere problemen (zoals faalangst) hebben. Remedial teaching kan individueel of in kleine groepjes. De leerkracht die deze hulp geeft, heet een remedial teacher.

Wat is vrijetijdseconomie?

De vrijetijdseconomie betreft de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten ten behoeve van de vrijetijdsbesteding van mensen, zowel binnenshuis als buitenshuis, zowel binnen de eigen woonomgeving als daarbuiten, met inbegrip van verblijf, vervoer en toeleveranciers.

Wat valt onder de vrijetijdssector?

Het aantal vrijetijdsattracties is sinds de laatste 25 jaar verachtvoudigd en het aantal bezoekers vernegenvoudigd. Deze groei zet zich nog steeds voort. Een kleine 10 % van de Nederlandse bedrijven behoort tot de vrijetijdssector. Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d.

Wat is leisure business?

De leisuresector kan heel breed worden gedefinieerd: vermaak, winkels, cultuur, recreatie. Delen van leisure zijn vaak vervat (horeca, cultuur, detailhandel, open lucht recreatie).

Wat wordt verstaan onder leisure?

Leisure is de Engelse benaming voor vrije tijd. Onder vrije tijd wordt de tijd verstaan die overblijft naast verplichte activiteiten als werk en studie. De vrije tijd van mensen is met de toename van de welvaart steeds belangrijker geworden.

Wat is een leisure markt?

De ‘leisure markt’ is in hoog tempo aan het verschuiven van een markt gericht op het ´invullen van vrije tijd´ naar een sector die gericht is op ‘welbevinden´, ´beleving´ en ‘je goed voelen’. Consumenten zijn steeds meer bereid om daar veel geld voor uit te trekken.

Wat is experience Leisure?

Experience Leisure gaat in de kern om activiteiten waarbij je actief wordt betrokken of meegenomen in de beleving van de activiteit.

Wat is experience leisure?

Wat zijn leisure passagiers?

Leisure is de engelse term voor vrije tijd. In de context van de hospitality bedoelen we dan ook het type gasten dat verblijven in hun vrije tijd soms ook wel recreatieve gasten genaamd. Men kan Leisure gasten vrij vertalen als Vrijetijds gasten.

Wat is slow Leisure?

Slow Leisure gaat in de kern om activiteiten waarbij niet de activiteit zelf het hoofddoel is, maar juist het bewust genieten van waar je bent door het ondernemen van een activiteit.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven