Waar vind Emma Watson haar kracht?

Waar vind Emma Watson haar kracht?

Ze is momenteel Women Goodwill Ambassador bij de Verenigde Naties en in die hoedanigheid mocht ze dan ook de algemene vergadering toespreken. Dat deed ze met een krachtige speech waarbij ze universiteiten wereldwijd opriep om de vele gevallen van seksueel geweld op hun campussen aan te pakken.

Wat doet Emma Watson voor werk?

Emma Charlotte Duerre Watson (Parijs, 15 april 1990), is een Britse actrice en model. Ze is vooral bekend van haar rol als Hermelien Griffel in de Harry Potter- reeks….Filmografie.

Jaar Titel Rol
2004 Harry Potter en de Gevangene van Azkaban Hermelien Griffel
2002 Harry Potter en de Geheime Kamer Hermelien Griffel

Welke sport doet Emma Watson?

Emma Watson is eigenlijk Frans, ze werd namelijk op 15 april 1990 in Parijs geboren en woonde daar tot haar vijfde. Haar volledige naam luidt dan ook: Emma Charlotte Duerre Watson. 2. Emma Watson is dol op sporten en is dan ook enorm goed in hockey, tennis en verschillende vormen van dans.

Welk niveau heeft Emma Watson gedaan?

Watson studeerde Liberal Arts aan de Brown-universiteit in Providence in de Verenigde Staten.

Hoe oud was Emma Watson in Harry Potter 3?

31 jaar (15 april 1990)
Emma Watson/Leeftijd

Heeft Emma Watson ADAD?

Emma Watson ADHD? Inderdaad, de steractrice die een diploma haalde aan Brown University én ook nog eens ambassadrice van de Verenigde Naties is, heeft een aandachtsstoornis met hyperactiviteit.

Heeft Emma Watson?

Het lijkt er sterk op dat Emma Watson (30) zich heeft verloofd. De ‘Harry Potter’-actrice werd gespot met een knoeperd van een ring om haar vinger en werd vastgelegd door de camera’s van ‘Daily Mail’. Emma heeft sinds 2019 een relatie met de 31-jarige Leo Robinton.

Hoe heet Emma Watson in Harry Potter?

Emma Charlotte Duerre Watson (Parijs, 15 april 1990) is een Brits actrice die onder meer Hermelien Griffel speelde in acht Harry Potter-films.

Hoe oud was Tom Felton in Harry Potter 4?

34 jaar (22 september 1987)
Tom Felton/Leeftijd

Hoeveel heeft Emma Watson verdient met Harry Potter?

Watson ontving 15 miljoen dollar voor elk van de twee Harry Potter-films waarin ze in 2009 optrad. Haar tegenspeler, Daniel Radcliffe, is nog maar 20 maar verdiende zelfs nog meer: 20 miljoen dollar per film. Voeg daar een miljoentje bij voor inkomsten uit andere zaken en de teller stokt op 41 miljoen dollar.

Hoe is Emma Watson?

Emma Charlotte Duerre Watson (Parijs, 15 april 1990), is een Britse actrice. Emma’s ouders heten Chris en Jacqueline Watson. Ze heeft een jongere broer, Alex (1992). Haar vader en moeder zijn allebei advocaat en ze zijn gescheiden….

Emma Watson
Geboren 15 april 1990
Nationaliteit Brits/ Frans
Geslacht vrouw
Carrière

Wie is de verloofde van Emma Watson?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven