Waar vind ik de versie van Safari?

Waar vind ik de versie van Safari?

Controleer de versie van Safari op uw Mac voordat u begint. Klik Safari > Over Safari om het versienummer weer te geven.

Hoe werk ik Safari bij?

Op de Mac bent u vast wel eens het internet op gegaan met de standaard browser Safari….Zoeken in Safari

  1. Klik in de menubalk op Safari.
  2. Klik op Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Zoeken.
  4. Kies bij ‘Zoekmachine’ de gewenste optie.
  5. Sluit het Voorkeuren-venster. De instelling is gelijk aangepast.

Hoe update ik Safari op iPad?

Ga naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ en tik vervolgens op ‘Software-update’. Als u twee software-update-opties te zien krijgt, kies dan degene die u wilt installeren. Tik op ‘Installeer nu’.

Wat is nieuw in Safari?

In de nieuwe Safari kun je extensies installeren. Die maken het bijvoorbeeld mogelijk om een webpagina te vertalen, of ze blokkeren trackers voor meer privacy. Om te zien welke extensies beschikbaar zijn, ga je naar ‘Instellingen>Safari>Extensies>Meer extensies’.

Is Safari een browser?

Aangezien Safari de eigen webbrowser van Apple is, werkt iCloud-synchronisatie uitsluitend met Apple-producten. Dit kan enigszins beperkend zijn als u bijvoorbeeld zowel een Android-gebruiker als een iPhone-gebruiker bent of als u een Windows-pc hebt voor uw werk, maar een iPhone als uw persoonlijke apparaat gebruikt.

Wat is Safari op telefoon?

Safari is een internetbrowser ontwikkeld door Apple en die wordt meegeleverd met de besturingssystemen macOS en iOS. Safari is standaard te vinden op mobiele apparaten als de iPhone en iPad en werd voor het eerst uitgebracht in 2003.

Hoe werkt Safari op iPhone?

In de Safari-app kun je surfen op het internet. Webpagina’s die je op een ander moment wilt lezen, kun je toevoegen aan je leeslijst. Ook kun je pagina’s aan het beginscherm toevoegen, zodat je er snel toegang toe hebt.

Hoe kun je een oude iPad updaten?

Sluit de iPad op iTunes aan en probeer de update via de desktop uit te voeren. Bij installeren van de update via iTunes is er minder tijdelijke opslagruimte nodig dan bij over the air installeren via het draadloze netwerk. Ruim de iPad op. Kijk of er apps, muziek, films en foto’s zijn die je niet meer nodig hebt.

Welke versie van Safari op iPad?

Hoe Safari-versie te vinden op iPhone, iPad en iPod

  • Vereisten:
  • Stap 1: Haal je iOS-apparaat eruit en open de Safari-app.
  • Stap 2: Navigeren naar W3Schools TryIt Editor.
  • Stap 3: Wijzig de tag hieraan:
  • Stap 4: Tik op de knop Uitvoeren en een waarschuwingsvenster toont de Safari-versie op iPhone, iPod en iPad.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven