Waar wordt Chelsea Atletico Madrid gespeeld?

Waar wordt Chelsea Atlético Madrid gespeeld?

De heenwedstrijd tussen Atlético Madrid en Chelsea in de achtste finales van de Champions League wordt eind februari in Boekarest gespeeld. Het is de derde wedstrijd in het miljoenenbal waarbij de speellocatie is gewijzigd.

Wie fluit Feyenoord Atlético Madrid?

De 36-jarige Aleksei Kulbakov is door de UEFA aangesteld om de wedstrijd in Madrid in goede banen te leiden. De arbiter floot dit seizoen FC Basel tegen Ludogorets, maar dat was ook meteen zijn enige duel in het miljoenenbal tot nu toe.

Is Griezmann naar Atlético Madrid?

Antoine Griezmann is na twee jaar terug bij Atlético Madrid, maar de Fransman merkte bij zijn eerste optreden voor eigen publiek dat hij niet meer zo populair is als voorheen.

Waarom is Griezmann verhuurd?

4 september 2021 – Op de laatste dag van de transferperiode werd Antoine Griezmann verhuurd aan zijn oude club Atlético Madrid. De Franse aanvaller staat dus nog altijd onder contract bij FC Barcelona.

Hoeveel supporters Feyenoord Atletico Madrid?

Feyenoord kreeg de handen ouderwets op elkaar, zondagmiddag, na afloop van de oefenwedstrijd tegen Atletico Madrid. Gretig klapten de 25.000 toeschouwers voor de ploeg van Arne Slot, die de Spaanse kampioen verrassend met 2-1 had verslagen.

Waar is Feyenoord Atletico te zien?

Oefenkraker Feyenoord – Atlético Madrid LIVE op ESPN.

Waar is Griezmann naartoe?

Griezmann verruilde Atlético Madrid in juli 2019 voor FC Barcelona.

Hoeveel goals heeft Griezmann gemaakt?

Voor een bedrag van 120 miljoen euro werd hij ingelijfd door Barcelona, waarvoor Griezmann tot 35 goals in 102 officiële optredens kwam.

Hoeveel kaarten Feyenoord Atletico?

Vanaf dat moment kan iedereen onbeperkt kaarten bestellen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Ook voor het bezoeken van deze wedstrijd dienen supporters naast een geldig wedstrijdticket in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs.

Hoe laat speelt Feyenoord tegen Atletico Madrid?

Feyenoord heeft Atlético Madrid gestrikt als tegenstander in de traditionele openingswedstrijd voor het nieuwe seizoen in De Kuip. De Rotterdamse ploeg speelt op zondag 8 augustus tegen de Spaanse kampioen. De aanvang van het duel is 17.00 uur.

Waar is Feyenoord te zien vanavond?

Feyenoord en Vitesse in de Conference League vanavond live te zien bij ESPN.

Waar kan ik Ajax Feyenoord zien?

Voetbal bij Ziggo Met Ziggo zie je alleen topvoetbal. Juich voor je favoriete club uit de Eredivisie, kijk de mooiste wedstrijden uit de Premier League en La Liga en volg de titanenstrijd tussen de beste Europese clubs in de Champions League.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven