Waar zet je mantelzorg op je cv?

Waar zet je mantelzorg op je cv?

Vermeld de zorg in je cv! Je kreeg er dan misschien niet voor betaald, maar de mantelzorg is een echt beroep. Het vergt constante aandacht en toewijding, en je leert een hoop nieuwe vaardigheden. Je kunt niet verbergen dat je een tijd niet gewerkt hebt, dus leg je uit waarom dat was.

Wat zet je als student op je cv?

Wat moet er in een cv staan?

  1. Personalia.
  2. Cv foto.
  3. Persoonlijk profiel.
  4. Werkervaring.
  5. Opleidingen.
  6. Stages.
  7. Talen.
  8. Vaardigheden en competenties.

Wat zijn goede nevenactiviteiten?

Nevenactiviteiten zijn onbetaalde of betaalde activiteiten die je naast je baan verricht. Dit kan dus vrijwilligerswerk zijn, maar ook freelance werkzaamheden of een eigen bedrijf dat je na werktijd runt. Ook betrokkenheid bij een politieke partij of bloggen op een website vallen onder de noemer nevenactiviteiten.

Wat kun je op je CV zetten aan nevenactiviteiten?

Nevenactiviteiten zijn activiteiten die je naast je baan of studie uitvoert. Met behulp van nevenactiviteiten kun jij je verder ontwikkelen op een bepaald gebied en betrokken zijn bij iets wat je leuk of belangrijk vindt. Met nevenactiviteiten kun je ook meer werkervaring opdoen voor jouw ideale (bij)baan.

Wat wordt verstaan onder nevenactiviteiten?

Nevenwerkzaamheden zijn werkzaamheden (betaald of onbetaald) die de werknemer naast zijn baan kan verrichten. De werknemer is in principe verplicht melding te maken van nevenwerkzaamheden die een goede functievervulling in de weg kunnen staan.

Wat staat goed op je cv bedrijfskunde?

Bedrijfskunde, richting Innovatie & Ondernemerschap Heb je al wel relevante werkervaring opgedaan voor de functie waarop je solliciteert? Of heb je al stage(s) gevolgd in je vakgebied? Dan kun je beter je werkervaring en stages op je CV bovenaan zetten.

Wat kan je op je cv zetten?

Je cv bestaat minimaal uit de volgende elementen: persoonlijke gegevens, ervaring (werk, stages, nevenactiviteiten, vrijwilligerswerk), opleidingen/cursussen, kerncompetenties en je talenkennis. Aanvullende elementen kunnen je passies/hobby’s zijn of bijvoorbeeld referenties.

Wat wordt bedoeld met nevenactiviteiten?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven